ultramega Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Requited Love Всякакви мнения прпоръки и критика са добре дошли Приятно слушане! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Поздравления за парчето първо. Наистина е много хубаво. Коя е певицата? На моменти след средата барабаните се разминават леко иначе ми се струва ок всичко на първо слушане Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Ей, много ми харесва! Браво! Супер свежарско парче! Китарките са много приятни! Певицата е страхотна! Може би обаче трябва леко да се дръпне напред. Коя е бандата? Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 СТРАХОТНО Е.............. Цитирай
valitchy Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Кажете как се казва бандата? Вече мога да ви разпозная, имате си собствен стил, редовно ви слушам тук, а тази песен е съвсем на ниво. Вокалистката ми харесва, звучи стабилно, уверено, обаче ми се иска да я дръпнете напред, китарата е отгоре, май и баса още може да се вдигне, брейковете по-скоро да отпаднат, разминаването ще го оправите и последно - бек-вокалите са доста тихички, може би това е била идеята и концепцията, но все пак не е лошо да има повече вокали, готино е! Поздрави Цитирай
ultramega Отговорено Декември 25, 2010 Автор Отговорено Декември 25, 2010 (Редактирано) Благодаря за слушането и за споделеното мнение. Парчето съм го пускал и преди само че не акустично , а от една репетиция. Акустичния вариянт скоро го пробвахме. Акустична китара не бях хващал от много години и да свиря на такава ми беше дискомфортно и може би оттам са дошли разминавките, а не от барабаните. Иначе всички казаха че гласът трябва да е по напред. Явно само аз съм в грешка че така ми се стори ОК. valitchy, не бих се отказал от брейковете , а беквокалите наистина така ги мислихме тихички, но ще обмисля и усилването им. Групата ни се казва Funkaround, но в този запис участва малка част от нея, а и звученето е друго, а напоследък си имаме и брас ... Вокалистката много рядко посещава този форум, но съм и показал темата ако реши може да представи Редактирано Декември 25, 2010 от ultramega Цитирай
Icarus Отговорено Декември 25, 2010 Отговорено Декември 25, 2010 Много ми хареса и на мен песента! Много слънчево ми звучи Цитирай
Recommended Posts