DartmoorT6P Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 За електрическите китари Cort ми дадоха следния коментар: Първо, китарата 100% ще има нужда от Setup при товя бая голям setup; дърветата, които ползват са отврат; всичките им тремола не струват, най-вероятно и прагчетата няма да са изпилени; адапторите просто ще ги изпусна като коментар, че просто ще изпадна в невероятни лирически псувни... Сега ще говорите, че са яки, но наистина след време ще разберете колко сте се лъгали. Искам да попитам вярно ли е това всичкото. Аз съм начинаещ и ми препоръчаха Cort G254. Благодаря предварително!!! Цитирай
Acei Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 За електрическите китари Cort ми дадоха следния коментар: Първо, китарата 100% ще има нужда от Setup при товя бая голям setup; дърветата, които ползват са отврат; всичките им тремола не струват, най-вероятно и прагчетата няма да са изпилени; адапторите просто ще ги изпусна като коментар, че просто ще изпадна в невероятни лирически псувни... Сега ще говорите, че са яки, но наистина след време ще разберете колко сте се лъгали. Искам да попитам вярно ли е това всичкото. Аз съм начинаещ и ми препоръчаха Cort G254. Благодаря предварително!!! да беше поровил из форума може би щеше да намериш фен клуба на китарите корт порови порови! Цитирай
Hogg Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Много пресилено е това отрицание колега.Аз имам Cort 210 G, и с изключение на тремолото китарата за смешните си пари е много прилична. Блокираш тремолото ако се разстройва или го сменяш. Като цяло G-серията имитира не зле H-S-S Стратовете. Цитирай
DartmoorT6P Отговорено Декември 23, 2010 Автор Отговорено Декември 23, 2010 Много пресилено е това отрицание колега.Аз имам Cort 210 G, и с изключение на тремолото китарата за смешните си пари е много прилична. Блокираш тремолото ако се разстройва или го сменяш. Като цяло G-серията имитира не зле H-S-S Стратовете. Ами китарата към която съм се насочил е само с вибрат. Но четох, че ключовете на китарите лесно се прецаквали. Цитирай
Recommended Posts