Jump to content
Българският форум за музиканти

Dancing Bear


Recommended Posts

С един приятел през лятото започнахме да работим върху негови текстове, които той много искаше да чуе "изпяти" и "облечени" в песни.

Това е първата.

Малко по текста: почти изцяло негов. Аз реших да сменя малко гледната точка. От неговия буквален разказ за мечтано танцуващо мече-другар аз си преминах в моята неотдавнащна реалност на "танцуващата меца"(от тези дето циганите ги разкарват насам-натам да правят шоу).

Заради характерния рефрен избрах стилистично да бъде представена като blues. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

яко е :(

 

Наистина е много приятно за слушане... ама за да не ми минава просто приятно покрай ушите ами направо да ми се набива между ушите дет се вика :) може да пробваш да го пееш по-твърдо с повече ряз и динамика на силните времена(то щото няма барабани и бас и си липсва малко динамизъм) и ще стане баш кат на QUEEN Soul Brother

 

То си е вече направено де ... ама просто като го слушах се сетих за това парче и като ги сравних на ум реших че това ми липсва много :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй, не съм предполагал, че все още има музиканти, които с една тъпа кухарка да направят МУЗИКА. БРАВО, Иванова :thumbs_up: И никакви барабани, така е супер! На мен малко ми напомня на Сузи Кю http://www.youtube.com/watch?v=HYDMzjfl_h8 Абе като се замисля.. някакви барабани може и да не са чак толкова лоша идея, ама според мен не го барай. Екстра се е получило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Благодаря много!

@Synthy: аз съм си закърмена с CCR тъй да се каже...80те...боксониера на Карабаир в Меден рудник... транзистор и банонава каша-когато има :rocker::thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам на кой да съм фен!:) Супер е и в този си вариант, за това и е станало готино парчето, музиканти професионалисти, вярната формула :dance: :dance: :dance: ! Браво! Да ни държиш в течение и ако има ново парче - пак тук! :greenangel::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много яко! Смених си подписа по този повод. Вяра , много ме кефиш , и като музикант , и като мислене....то всъщност е свързано..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ rockstar666, Chieftain, stevie wonder Мерси! :headbang:

 

@Басурендер Не знам какво да кажа... В момента съм доста развълнувана и по друг повод... и малко в повече ми дойдоха тези суперлативи...

Благодаря ти много!

 

@ мегатон Мерси. Тази песен точно няма как да е на български: просто текстописецът е шотландец (Torquil Barker)-негова е идеята;

той ми предложи този текст за работа, аз само съм го редактрала и му написах музика.

Със сигурност ще пусна и поне една песен на български през тази година :wacko:

Редактирано от Viara Ivanova
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.