themtrx Публикувано Декември 21, 2010 Публикувано Декември 21, 2010 Привет на всички. Искам да попитам някой може ли да ми препоръча програма , с която мога да си композирам собствени мелодийки? Пробвах с ФЛ студио, но не е това което ми трябва. Търся нещо с което мога да въведа съответните акорди и такт ,и автоматично да ми го изкарва като мелодя . Може и да не ми показва както в ФЛ студио пиано, ами да е само с петолиние, но в крайна сметка да ми излезе мелодията. Целта ми е да правя синбек на определени песни. Нямам възможност в момента да си купя синтезатор и затова търся софтуер. Не е задължително да има биит, него после ще го наслагвам. Ако има подобна програмка, моля да ми помогнете. Благодаря предварително . Цитирай
Mike_MnD Отговорено Декември 26, 2010 Отговорено Декември 26, 2010 Sibelius Band in a box първата е по специално за нотопис. Втората мисля, че е точно това което ти трябва, безброй аранжименти, генератори на партии хармонии и само по това да въведеш дадена акордна прогресия... естествеуна звука е от MIDI и ще трябва после да си го озвучаваш с някакви vst-a или да си го свириш. Цитирай
themtrx Отговорено Декември 27, 2010 Автор Отговорено Декември 27, 2010 Благодря много, ще ги пробвам и 3-те програми Цитирай
Recommended Posts