bbking Публикувано Март 21, 2006 Публикувано Март 21, 2006 Мисля да си купя такъв, но искам да чуя някакви мнения преди да го взема. Ако някой е свирил с такъв моля да сподели как звучи този усилвател. Цитирай
TONY Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 аз сьм свирил имал сьм и по малкия модел джет 12 т -сега е в Руд - и той го продава - мисля че ще ти го даде изгодно готини са лампов звук - но НЕ Е МЕТАЛ това е рок,блус ,джаз,кьнтри амп естествено модела който си написал е по як Цитирай
bbking Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 На мен ми трябва точно блус, джаз звук. Т.е. "топъл" звук на китарата. Цитирай
TONY Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 това е твоя усилвател звьнни направо на Rud - в раздела купувам - продавам му има телефона хем ще минеш тьнко този джет е с един говорител - клас А - 15 вата - което си е бая - спокйно може да свириш в клуб с него - а с микрофон и на по голями венюта всисьл че ламповата мощ е поне двойна на транзисторната - като вьзприятие за сила на звука а хубавото е че може да изгьрчиш яко ампа - за да изкараш кривоч от крайнот стапало и вкьщи! докато с 50 вато лампов - просто забрави - трябва ти голяма сцена - в апартамент - просто всичко живо ще те намрази а за да прозвучи един лампов амп трябва да се избичи Цитирай
bbking Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 Мерси за предложението но все пак мисля да си взема големия amp R-212R Цитирай
TONY Отговорено Март 21, 2006 Отговорено Март 21, 2006 избора е твой аз само ти предложих вариант Цитирай
Recommended Posts