lyu_records Отговорено Декември 21, 2010 Отговорено Декември 21, 2010 Както колегага по-нагоре каза не махай всичките струни наведнъж аз ги сменям две по две като не отпускам останалите става бързо няма никакъв проблем и на мен ми беше адски криво в началото но сега нямам проблем след 5-то сменяване на струни вече ще си свикнал. Patience young Jedi! Колега не е просто настройването на флойда, има много тънкости и чалъми. Като го пернеш трябва китарата да мърка по-продължително. Това става с игра с опъна на пружините. Дали ще са 2 пружини или 3, в какъв строй свириш, колко ще са натегнати. Цитирай
lyu_records Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 Ебаси китарата : настройвам 6та и 5та струна, когато настроя 4та 6та се ебава, 5та малко и става мисия невазможна. Моля ви дайте ми съвет, как да я настроя без да се разстройват останалите струни. И моля ви неми казвайте да отида в магазина и да ги попитам, защото отношението им към клиентите им е под 0 ` Пич ако си от София мога да дойда и да ти покажа някъде как става! Цитирай
Recommended Posts