pollution Публикувано Декември 18, 2010 Share Публикувано Декември 18, 2010 Здравейте! Някой може ли да ми обясни каква е правилната постановка на дясната ръка при свирене на китара? Попринцип знам, че като се свирят сола, ръката се долепя максимално до тялото на китарата и се движи китката, но само това! Интересувам се, защото ръката ми се изморява бързо при свирене на по-бърз ритъм, особено чисти акорди и отстрани изглежда едно като гребане ,което ме навежда на мисълта, че не ми е правилна постановката. Потърсих в интернет, но не намерих нищо конкретно. Някой може ли да обясни по-подробно?Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pollution Отговорено Декември 19, 2010 Автор Share Отговорено Декември 19, 2010 Хайде, няма ли кой да ми отговори на въпроса Наистина няма откъде да получа информация и това е единственото място Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 защо пък при сола да се долепя ръката? задължително ли е? и защо да не е нормално да ти се изморява ръката при по бърз ритъм? не е заяждане! има доста уроци в youtube.com , а ако не уроци то поне видеолкипове. пускай и наблюдавай как свирят хората. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 Както ти е удобно,като скиваш Джими Пейдж как си е хванал бриджа с кутрето едва ли е постановка от учебник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pollution Отговорено Декември 19, 2010 Автор Share Отговорено Декември 19, 2010 Както ти е удобно,като скиваш Джими Пейдж как си е хванал бриджа с кутрето едва ли е постановка от учебник Този отговор ми хареса, благодаря Просто исках да разбера дали има някаква конкретна постановка или си е свобода - на който както му е удобно П.С. В леглото си е много яко да свириш докато си си легнал, на меко и топло Ако някой не е пробвал, го съветвам да пробва :punk_guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 20, 2010 Share Отговорено Декември 20, 2010 ^Аз основно така си дрънча на "сухо" ,жената много се дразни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts