Cowboy from hell Публикувано Декември 17, 2010 Публикувано Декември 17, 2010 (Редактирано) Абе боли ме гърлото зверски много, а след 2 дни имам концерт и трябва да съм в добра форма. А сега дори ми е трудно да говоря... ако на някой му се е случвало подобно нещо и някак си е успял да се справи със ситуацията, моля нека сподели как.. благодаря предварително. Редактирано Декември 17, 2010 от Cowboy from hell Цитирай
Лими Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 (Редактирано) Шанса да се оправиш напълно за два дена е малък, но почни да смучиш исландски лишей(3-4ден), направи си анасонов чай с мед и му капни джинджифилови капки - всичко това от билковите аптеки. Тази "амброзия" си я пий и по време на концерта. Намажи си гърдите и гърлото с подходяща маз(Пулмекс) от аптеката. Пръсни си и Хексорал спрей в устата(но 1ч преди ядене, смучене и пиене). Ако имаш и хрема си капни "Afrin". Когато си на вън в студа си сложи шал на устата. П.П. Не прекалявай дълго с тези неща, защото пък увреждат венци, зъби и лигавици! Сподели ни резултата след концерта! Успех! Редактирано Декември 17, 2010 от Лими Цитирай
Termy Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 Направо отменяй докато е време. Цитирай
Mandalay Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Кармолин - бомбони и разтвор, върши много добра работа. Продава се в аптеките, не е скъп, на билкова основа. Но за два дни - не се надявай на чудеса! Най-добре е наистина да не пееш. Цитирай
L.K. Отговорено Декември 18, 2010 Отговорено Декември 18, 2010 Наблюдавал съм поведението на професионални изпълнители в прости житейски ситуации - как цигулар минава по заледен тротоар, как оперен певец се увива с шалове и как диригентът им се подиграва. Някои професии предполагат ограничения и който има да пее трябва да си пази гласа доста преди концерта. Цитирай
Recommended Posts