Katsko Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Има в "Търси" бая материал. Идеята на добрите барабани е друга - когато отидеш на някое участие ти си носиш инструмента. А и като записваш ти си отиваш с педала(кардана), чинелите и палките. Ако отидеш в някое читалище да дигаш шум и Аматито върши работа, само че в "О' Шипка"(примерно) не е оферта. пич,точно в О!Шипка има озвучители които карат лайняни аматита да прозвучат като барабани а не като кофи и на това съм ставал свидетел неведнъж Цитирай
Katsko Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Момчета,никой не отговори на моя въпрос,кажете моля ви,не съм сядъл на Сонор,а Тама-та си звучи добре според мен,но моля кажете ако имате впечатления и от двата сета. тамата е по-добрия избор Цитирай
NoSoul Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 (Редактирано) Има в "Търси" бая материал. Идеята на добрите барабани е друга - когато отидеш на някое участие ти си носиш инструмента. А и като записваш ти си отиваш с педала(кардана), чинелите и палките. Ако отидеш в някое читалище да дигаш шум и Аматито върши работа, само че в "О' Шипка"(примерно) не е оферта. пич,точно в О!Шипка има озвучители които карат лайняни аматита да прозвучат като барабани а не като кофи и на това съм ставал свидетел неведнъж Казах примерно... винаги когато съм бил там съм гледал все качествени кофи - не съм бил свидетел на добре звучащи Амати... . Напълно нормално е в този клуб да има подобни професионалисти. Просто исках да дам пример защо аджеба са ти добри барабани и защо хората харчат толкова за гевреци с плат Редактирано Март 22, 2006 от NoSoul Цитирай
Katsko Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 Моля за някакви мнения/наблюдения върху поредната китайска изработка.Има ги при Снежанка. Ето ги ский са,готини са в общи линии,свирил съм на такива,даже съм "записвал",но на мен лично определено за подобни пари по- ми допадат у нас райдийн на ямаха,аз лично бих си взел такива,защото хардуеъра е малко по-добър по мое мнение както и касата звучи по-убедително,същото според мен се отнася и за барабанчето...лично моя съвет е все пак ако си на бюджет да вземеш сонора а а ако искаш по-добро да си вземеш ямаха :read: Цитирай
zazo Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 не са по-добри от райдийн в никой случай,но са по-евтини Именно. Райдийн-а е доста по-скъп от Сонор 505, и за мен по-големия разход в случая е неоправдан имайки предвид не чак толкова същественото преимушество на Ямахата. А и всичко е до лични предпочитания. Ако избора в БГ, не беше толкова ограничен най-вероятно бих предпочел друго от евтините варианти. Цитирай
Recommended Posts