badValue Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 в ценовата листа на КАПЪША има грифове ... теле/страт -- maple/rosewood ... ... няма да ти развалям удоволствието от търсенето .. и ще те оставя сам да си ги намериш .. все пак ако има проблеми ще ти "предоставя" линк.... а пък и както казаха ebay.co.uk ... пълно е ... ... пък ако искаш нещо по- специфично - глава/мензура/inlays .. някой ще ти го изработи (срещу съответната сума) Цитирай
Shred Отговорено Декември 17, 2010 Отговорено Декември 17, 2010 Абе какво се лигавите вижте какво става в русия Цитирай
nikodin Отговорено Декември 18, 2010 Автор Отговорено Декември 18, 2010 Аааааааааааааааааааааааа не тия Руснаци са просто НЕРЕАЛНИ тая идея ми допада.Между другото и аз съм си мислил за това, но незнаех дали ще стане! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 19, 2010 Отговорено Декември 19, 2010 Хората от лопата правят китара, внимавай ти да не направиш обратното Цитирай
nikodin Отговорено Декември 25, 2010 Автор Отговорено Декември 25, 2010 Привет от мен.Напредвам бавно но сигурно.Стигнах до грифа и имам въпрос.Можели някой да ми разясни какво представлява това желяжо в грифа и за какво служи? Благодаря. Цитирай
nikodin Отговорено Декември 25, 2010 Автор Отговорено Декември 25, 2010 Мерси много весели празници Цитирай
nikodin Отговорено Януари 30, 2011 Автор Отговорено Януари 30, 2011 Здравейте с настъпването на новата година ме обзеха и нови идеи.Реших китарата да бъде бас.Въпроса ми е как се закрепва грифа за тялото (ако може с картинка да обясните) .Благодаря и за много години . Цитирай
badValue Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 (Редактирано) търси следните "идиоми" (освен дадените по долу линкове) set in Neck-through bolt on Редактирано Януари 31, 2011 от badValue Цитирай
Valeri_pj Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Ама какво стана Nikodin да не направи грешката да изрежеш тялото и после да решиш да е бас,защото ако си го сторил си влезнал в голям филм.Телата на китарата и баса се различават.Грифовете също.А как се закрепват са ти написали по горе.Има варианти.Избери си един и действай. Цитирай
Recommended Posts