gufy Публикувано Декември 12, 2010 Share Публикувано Декември 12, 2010 Може ли да ми препоръчате акустична китара, но да не е скъпа 100-150лв За напълно начинаещ, като се понауча тогава по скапа ако се науча де Ориентирал съм се към STAGG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 трябва да знаеш че STAGG са нисък клас китари и не са много добри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 трябва да знаеш че STAGG са нисък клас китари и все пак има и китари които стават моята е STAGG електроакустична и струваше около 265 без аксесоарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iron man Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 Може ли да ми препоръчате акустична китара, но да не е скъпа 100-150лвЗа напълно начинаещ, като се понауча тогава по скапа ако се науча де Ориентирал съм се към STAGG Да,но за начинаещ китарист са подходящи! http://www.veselinkoychev.com/s250bk.html Ето една като за начинаещ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Veli345 Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 той търси акустична и освен това съм чувал доста лоши мнения за стратовете на STAGG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gufy Отговорено Декември 12, 2010 Автор Share Отговорено Декември 12, 2010 Ако STAGG не са добри препоръчайте ми друга и от къде може да се закупи в София Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flame Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 трябва да знаеш че STAGG са нисък клас китари и не са много добри Която и да е китара за 100-150 лева няма да е много добра. Човече, отиваш в магазина и пробваш наред. Която ти допадне най-много в този ценови клас - нея вземаш. Общо взето ситуацията тук е hit or miss. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Johnyy Отговорено Декември 12, 2010 Share Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) Виж тук http://mmg-music.com/content/%D0%BA%D0%B8%...2C0%2C0%2C0%2C7 има 3 на последната страница мисля че са като нови Ето ти и едно фендерче за 130 лева перфектно според мен като за начинаещ .... понеже линка за фендера не работи просто влезни в сайта на xxxx и разгледай най евтините акустични китарки Според мен е по добре фендерчето да си вземеш Редактирано Декември 12, 2010 от Johnyy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gufy Отговорено Декември 12, 2010 Автор Share Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) може би тази http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/prod...%BD%D1%82%D0%B8 Имам и друг въпрос Ако може някой да ми обясни за размерите гледам, че се предлагат следните размери 3/4, 4/4 каква е разликата? Редактирано Декември 12, 2010 от gufy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 13, 2010 Share Отговорено Декември 13, 2010 (Редактирано) Ами...ти сам го каза - размер - от 1/4 до 4/4, като 4/4 е най-големият. Има и други размери, като 7/8 например, но те са по-редки. 4/4 е "стандартният" размер китара, всички по-малки са за малки деца или много дребни хора, за които не е удобно да свирят на китара с голяма мензура (разстоянието между горното и долното магаре, най-общо казано) . Но намалянето на размера на китарата има доста минуси пред 4/4 китара, затова е само преход, ако започваш да се учиш от малък. Затова на теб ти трябва китара 4/4. Редактирано Декември 13, 2010 от SomeoneElse Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Flame Отговорено Декември 13, 2010 Share Отговорено Декември 13, 2010 ^^ Честно казано аз лично намирам 3/4 китарите за много удобни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
janev Отговорено Декември 13, 2010 Share Отговорено Декември 13, 2010 Пратих ти Лично съобщение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts