Kelly Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 Имам чувството, че когато отслабене захранването, ефекта започва да си върши работата наполовина т.е. 2 звука едновременно. И аз съм забелязала нещо такова,защото карам на батерии,но решението е в адаптора. Иначе имам едно камионче Ultra Distortion и засега не е правило никакви мизерии. Да не го урочасам,ама добре си върши работата . И не мисля че отстъпва на някои по-скъпи ефекти. Просто някои камиончета са си фабрично дефектни Цитирай
niki123bg Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 (Редактирано) та така нека я подхвана едва ли ще кажа нещо ново но, колкото и да са евтини Берингерските ефектчета спестете си парите за нещо друго ... взех си ултра хорус и бях много щастлив до 2-рата седмица... ефекта не е излизал от нас пускан е 10-на пъти и вече не работи т.е. работи но не звучи като хорус а като нещо което ... не мога да го опиша .... и да не пускам нова тема - Берингер ултра гейн мик200 на първия ден и го нямаше знам каква марка е берингер и вече крайно се убедих че няма да я купувам не се опитвам да разубеждавам никой. просто да го имате предвид Всъщност е много ценно, че споделяш такива неща. Наистина си е кофти човек да си хвърля парите за боклуци. До колкото разбирам и двете берингерски животинки са гаранционни, така че ще ти бъдем благодарни да споделиш какво се е случило с гаранционното обслужване. Аз също без да убеждавам никого в нищо ще споделя своят опит с Берингер. До момента съм имал следните техни нещица: Vamp 2 Ultra Gain MIC 200 DI Box Ultra G GI100 Bass BDI 21 Truth 2031 UB 802 В същност, като изключа миксера, който продадох преди известно време, останалите неща все още ги имам. Нямам абсолютно никакви оплаквания от което и да е от тези устройства. Имам една случка, за която съм си сто процентово виновен - след като си купих BDI 21 реших да го пусна с адаптер и без да се замислям (друг път ще го правя, обещавам) го пуснах вместо с нормален адаптер, с адаптера на Ултра Гейн-а който вади променливо напрежение. Съвсем естествено след тази глупост от моя страна в момента BDI21 работи само на батерия. За това обаче Берингер въобще не са ми виновни. Повечето от тези играчки са на около 1 година и не са дали никакви признаци за проблеми. Може би е въпрос на късмет. p.s. Имам и две камиончета на босс (ds1 & mt2) - и от тях нямам никакви оплаквания. p.s.s. Въобще както спомена някой по-рано в темата - какво я правите тази техника, че я прецаквате така ? Редактирано Март 20, 2006 от niki123bg Цитирай
wessy Отговорено Март 21, 2006 Автор Отговорено Март 21, 2006 ами върнах преампа казаха ми че няма да го пратят в сервиз ами направо ще ми донесат нов (нормално ... то ремонта би струвал повече от преампа ) а хорусчето го отворих, смених: 2 кондензатора, 4-5 резистора и се оправи той вече определено НЕ е гаранционен аххаха ама си работи вече де и ме съмнява скоро да му стане нещо така или иначе ще го сменям след 1 месец с нещо истинско да изкара до тогава после ще го дам на някой за 20-30 лв а Ники ти определено си късметлия радвам се че си попаднал на свестни бройки. Аз съм имал 3 неща и 3-те за тоя интервал са ставали на нищо имайки предвид че супер много си пазя нещата ама то кфо да зависи от мен ..2 от тях още с пускането не работеха както трябва Цитирай
Recommended Posts