PupleHaze Публикувано Декември 7, 2010 Публикувано Декември 7, 2010 (Редактирано) Днес бях в китното магазинче XXXX където имаше малък, но достоен избор от Фендер бас китари. Останалото бяха предимно Squier-и. Бях малко попарен от коментара : "За да пробвате тази китара от 1800 лв, трябва да си запишете името и телефонния номер, за да се обадим и да питаме шефовете може ли...". Това честно казано малко уби желанието ми да пазарувам там, но все пак, да не изпадаме в подробности, а направо към въпроса: Бих искал да отправя молба към някой притежател на горепосочения бас (от коя да е година, просто да добия горе долу идея срещу какво се изправям ), ако може да дойде на една репетицийка в Мусагеница (София) в понеделник (13.12.2010) с баса, за да го пусна през моята апаратура и да видя за какво иде реч, защото днес в магазина не ми стана много ясно. Ще се радвам да обменя малко опит, пък и черпя бира Cheers! Iu Редактирано Декември 7, 2010 от IgniteAll Цитирай
flamingone Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Purple, нз дали ти е известна общоприетата политика на форума към "онзи магазин" - обсъждано е и прочие... , но те съветвам най-приятелски да използваш поне някакъв такъв евфемизъм - "петбуквеният магазин, чието име ние всички знаем", с ясната идея, че иначе темата ти може да пострада. По темата - нямам такова животно, ако имах, бих помогнал Цитирай
PupleHaze Отговорено Декември 7, 2010 Автор Отговорено Декември 7, 2010 (Редактирано) Извинявам се, не знаех за тази политика, а и не смятам че съм казал нещо лошо. Просто скромно впечатление. Нали споделяме впечатления, не сме тук само да си чешем езиците Благодаря все пак, за напред ще знам. Редактирано Декември 7, 2010 от PupleHaze Цитирай
Fallenblood Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 [off-topic] как се пише името на оня магазин с 5 букви..? "курец" ли? егати тъпата политика, дето имат, честно. шефовете да питали... и, офтопик в офтопика, тая иконка трябва да бъде по-усмихната. ужасно е агресивна и ме стресира. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Баце,в магазина на Хан Персиян 10 се продава един 70-тарски джаз бас,ходи го виж,аз имам стратокастър от 70-те и е хубав. Цитирай
bgmttt Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Не всички джазове са еднакви. Дори да направиш едно кръгче на нечий джаз, онзи в магазина предполагам ще е друг модел. Могат да бъдат евтини, скъпи и много скъпи, активни или пасивни, модерни или старовремски. Като погледнах сайта на онази фирма, предполагам става въпрос Fender Deluxe Jazz Bass 24. Този модел вече не се произвежда. Екзотичен модел - адаптерите са Дънкан, бриджа напомня Ямаха. Корейско производство. 1700 (колкото е на сайта) е безумна цена за този бас. Ако искаш да пробваш някой по-обикновен модел пиши на лична. Успех! Цитирай
w6344 Отговорено Декември 14, 2010 Отговорено Декември 14, 2010 Приятели, искам да задам един въпрос: Търся Fender Jazz Bass - American Delux ASH BODY - 5-струнен - втора ръка. Може ли някой да каже за каква сума горе-долу може да се намери, ако това е възможно. Предварително благодаря за помощта. Цитирай
Recommended Posts