bi4o Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Снощи ми се присъни следната идея( ): Песните да се пускат на сайта, където много по-лесно може да се направи подобна организация по стилове, оценки и т.н. За форума ще остане само обсъждането на песните. Отиваш на сайта, пускаш си песента и в специална графа посочваш и линка към темата от форума, където се коментира дадената песен. На мен добре ми звучи. На вас не знам Мисля, че може би ще е по-добре да се оставя коментар на песента "на място". Така с препрадките/линковете става малко разкъсано... Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 :stop: Хм... аз съм леко резервиран относно класация на авторските неща - не говоря за обобщаването в стилове и подстилове, за което съм ЗА - а за оценяването с рейтинг... поради простата причина, че ще се създаде явно съревнование, което само по себе си е положително, но от там неизбежно ще се генерират и доста негативни емоции (няма как всички да са с най-висок рейтинг), може дори да се стигне до негодувание, спорове и... масови размирици ! Абе, всъщност самата идея за някакъв вид оценяване е добра, но според мен това трябва да става само на сайта, т.е. по-далеч от форума, където именно става коментирането на самите парчета - с цел да се избягват евентуални директни дразги. Пък който толкова се кефи на дадено парче - нека си гласува в сайта! :think: И последно... ако изобщо ще се прави класация с авторски неща - трябва да се реши как най-обективно да става класирането. Т.е. ще се гласува ли (с един глас - всеки желаещ гласува само веднъж за дадено парче), ще се оценява с оценка ли (прим. 1-6), дали ще бъде на базата от регистрираният брой даунлоудвания или слушания или не знам си по какъв друг начин, стига да бъде честно и обективно! Само така ще можем да усетим положителната страна от класацията и евентуалното съревнование. П.П. И май ще трябва да се направи класиране по стилове (поне най-обобщени), щото поглеж чалгата пак се пльосне на първо място! Бъзик, де - тук сме само Ентелектуалци! Цитирай
bi4o Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 тук сме само Ентелектуалци! ... :green: ... Цитирай
Recommended Posts