Crossfire Публикувано Март 17, 2006 Share Публикувано Март 17, 2006 Хай от мене 1)Казвам се Георги викат ми джо 2)на 17 съм 3)още съм 10 клас , но работя по въпроса :twisted: 4)свиря на китара падам си по солата , но имам мнооооооого да уча още 4)Свиря и слушам главно ХАрд РОк purple rainbow kiss , но не се ограничавам 5)шапка свалям на STEVE VAI и на група CRossFirE уникални китаристи 6)имам мои неща , но те се развиват заедно с мене 7)занимавам се и с бойни изкуства, пи си -та и езици Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niilo Отговорено Март 17, 2006 Share Отговорено Март 17, 2006 Я, една (ако не се лъжа) позната персона Приятно прекарване във форума! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crossfire Отговорено Март 17, 2006 Автор Share Отговорено Март 17, 2006 благодаря нийло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Март 17, 2006 Share Отговорено Март 17, 2006 Привет и от мен Приятно да си пофорумстваш сред нас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crossfire Отговорено Март 17, 2006 Автор Share Отговорено Март 17, 2006 10x Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Март 17, 2006 Share Отговорено Март 17, 2006 Ха здравей и от мен!!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Март 17, 2006 Share Отговорено Март 17, 2006 Здрасти. Кросфайър не беше ли традиционна метъл банда от 80-те?... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crossfire Отговорено Март 17, 2006 Автор Share Отговорено Март 17, 2006 бандата е пловдивска свирят Хард Рок :twisted: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 бандата е пловдивска свирят Хард Рок :twisted: а името им идва точно от тази известна метъл банда от 80-те не знаеше ли? бтв ти не си ли Жоро от строителния? :wow :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Crossfire. Любимата ми игричка от едно време. Изключително трудна за сам човек. Но пък никакви проблеми при психотеста за С катагория след това. Здрасти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crossfire Отговорено Март 18, 2006 Автор Share Отговорено Март 18, 2006 здравейте и на ваас цвятка познаваме ли се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Всички познават сфятка :think: Ари уелкъм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 (Редактирано) Хехе, адаш, че и наборник, че и колега-китарист Добре дошъл и наздраве пс: Hey, Joe, where're you goin' with that gun in your hand.. Редактирано Март 18, 2006 от Icarus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tears In The Rain Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 Само така китаристите ставаме все повече добре дошъл и от мен и приятно форумстване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crossfire Отговорено Март 18, 2006 Автор Share Отговорено Март 18, 2006 :green: :green: :green: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts