Jump to content
Българският форум за музиканти

Е те това съм аз :p


Recommended Posts

Здравейте всички, аз съм Христо (ричи), от Разград съм и имам проблем. :D От няколко години насам се занимавам с музика и нещо започвам да се пристрастявам.

Та попринцип свиря на тенор саксофон от около 3 години, в началото се записах в младежкия духов оркестър, а от около година свиря в едно трио с 2 готини момичета и вобще не се оплаквам, че съм се хванал "да си губя времето" с музика.

Доста хора(почти всички) ме питат защо саксофон, защо така реши и тем подобни. Та за да избегна въпроси от този тип ще кажа, защото ми харесва как изглежда саксофона и защото го има по еротични женски снимки :D:) Шегувам се разбира се. Когато бях 8клас с един приятел почнахме да правим записи на рап песнички и много се надъхвахме. Отаналото не бяхме добри, но се учехме от "Хората от гетото" :P и си мислехме, че ставаме добри и че някой ден ще станем известни рапета :P. Тогава чух една рап песен със саксофон, а и по-това време бях фен на сем. Симпсън, където има един герой, който свири на саксофон, но не е много известен(не е Лиса). Прякорът му е кървящите венци и свири на алт, та от него още повече се надъхах и разпитах из града и разбрах, че ще се формира духов оркестър и реших да пробвам. И до наши дни все още си свирукам със сакса и от време на време записваме някои рап парчета :) Ако искате да чуете нещо пишете ЛС :hooray:

Не мога да кажа, че съм много добър със саксофона, но затова си имам, така да се каже, цели към които да се стремя и хора, които да ме вдъхновяват. Примери са Michael Linghton, Eric Darius, Sony Rollins, Mr. Woodnote и други несаксофонисти от сорта на Brian Culbertson, Bon Jovi и различни рапъри, които ако ви интересува ще ви кажа допълнително. А иначе целите ми са някой ден да стана популярен музикант и човек, да се кача на голямата сцена, на големия и малкия екран и така нататък :P Засега с триото се задоволяваме на градска популярност и участия по тукашни концерти и едно участие в чужбина :) (между другото китаристака в триото е можеби позната на повечето от вас "zombie", тя е по-активна в този формум, но реших и аз така да се попредставя

И така де, освен с музика се занимавам с рисуване и дизайн(от скоро), мъча се да пиша есета и бегло подобие на разкази. И както вече казах, се правя на рапе (mm). Иначе искам да се науча да свиря на още нещо, освен саксофон...не мога да се задоволя само с един...трябва ми още и още, знач, че съм зависим и затова дойдох тук, надявам се да ми помогнете. Иначе из къщи дрънкам с бръмбазък.

Не съм някаква кой знае каква спортна натура, но съм играл баскет, футбол и сега от време на време играем с приятели квото ни се играе.

Какво още да ви пиша не знам...нямам богата музикална история, за да разказвам...ходил съм напред назад с оркестъра и триото, но ако искате да узнаете нещо, питайте :)

Редактирано от CyberGene
Айде от мен да мине :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво браво

 

направо си за оплакване :)

 

между другото се прибирам около празниците в Разград и може да си донеса кахона да забием с вас нещо при злия Евгений ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може може, ние сме често при "злия" Евгений :) така, че ще се засечем сигурно, ако ли не, има нет :) все ще се разберем нещо ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ричи, радвам се на ентусиазма ти, не се предавай, свири, учи и ще успееш! Но преди всичко се забавлявай, защото музиката не трябва да се превръща в болезнена амбиция на всяка цена! :)

А за втори инструмент опитай някакъв перкусионен(ударен) или устна хармоника.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей, да не видиш нещо значи  :(

 

Ами добре ти дошъл и тук. Този проблем, който го имаш ти, го имат и 95 процента от хората тук, а останалите го правят само за гъзария. Тъй че спокойно, на правилното място си :) Не за разрешаването на проблема де, за задълбочаването му, хаха. Относно мечтите - както сме си говорили много пъти, дерзай, не се отказвай, пък не знаеш какво ще излезе. Ето виж с Триото, градско ниво или не, нещата се получават и най - важното - доставя ни голямо удоволствие!

 

Само съветче от мен - научи се да редактираш постовете си и да използваш по - малко емотиконки, че ми вадят очите, хаха. Ще свикнеш, споко. 

 

Хайде, оставям те на бъдещи фенове и фенки и/или просто любезни хора, които искат да те поздравят :)

 

Марина

п.с. нещо за моето "обновено" самопредставяне да кажеш? :Р

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошъл:)

Сега след като официално се самопредстави тук, остава само едно: : в най-скоро време трябва да се представиш и в джема :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички за посрещането :punk_guitar: В джема ще се опитам да се включа като си взема микрофона, а за слапата амбиция...гледам да и отварям очите от време на време, пък ако не съм аз, хората около мен ме вкарват в правия от време на време, за което съм им благодарен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.