ri4kata Публикувано Декември 4, 2010 Публикувано Декември 4, 2010 (Редактирано) Здравейте всички, аз съм Христо (ричи), от Разград съм и имам проблем. От няколко години насам се занимавам с музика и нещо започвам да се пристрастявам. Та попринцип свиря на тенор саксофон от около 3 години, в началото се записах в младежкия духов оркестър, а от около година свиря в едно трио с 2 готини момичета и вобще не се оплаквам, че съм се хванал "да си губя времето" с музика. Доста хора(почти всички) ме питат защо саксофон, защо така реши и тем подобни. Та за да избегна въпроси от този тип ще кажа, защото ми харесва как изглежда саксофона и защото го има по еротични женски снимки Шегувам се разбира се. Когато бях 8клас с един приятел почнахме да правим записи на рап песнички и много се надъхвахме. Отаналото не бяхме добри, но се учехме от "Хората от гетото" и си мислехме, че ставаме добри и че някой ден ще станем известни рапета . Тогава чух една рап песен със саксофон, а и по-това време бях фен на сем. Симпсън, където има един герой, който свири на саксофон, но не е много известен(не е Лиса). Прякорът му е кървящите венци и свири на алт, та от него още повече се надъхах и разпитах из града и разбрах, че ще се формира духов оркестър и реших да пробвам. И до наши дни все още си свирукам със сакса и от време на време записваме някои рап парчета Ако искате да чуете нещо пишете ЛС Не мога да кажа, че съм много добър със саксофона, но затова си имам, така да се каже, цели към които да се стремя и хора, които да ме вдъхновяват. Примери са Michael Linghton, Eric Darius, Sony Rollins, Mr. Woodnote и други несаксофонисти от сорта на Brian Culbertson, Bon Jovi и различни рапъри, които ако ви интересува ще ви кажа допълнително. А иначе целите ми са някой ден да стана популярен музикант и човек, да се кача на голямата сцена, на големия и малкия екран и така нататък Засега с триото се задоволяваме на градска популярност и участия по тукашни концерти и едно участие в чужбина (между другото китаристака в триото е можеби позната на повечето от вас "zombie", тя е по-активна в този формум, но реших и аз така да се попредставя И така де, освен с музика се занимавам с рисуване и дизайн(от скоро), мъча се да пиша есета и бегло подобие на разкази. И както вече казах, се правя на рапе (mm). Иначе искам да се науча да свиря на още нещо, освен саксофон...не мога да се задоволя само с един...трябва ми още и още, знач, че съм зависим и затова дойдох тук, надявам се да ми помогнете. Иначе из къщи дрънкам с бръмбазък. Не съм някаква кой знае каква спортна натура, но съм играл баскет, футбол и сега от време на време играем с приятели квото ни се играе. Какво още да ви пиша не знам...нямам богата музикална история, за да разказвам...ходил съм напред назад с оркестъра и триото, но ако искате да узнаете нещо, питайте Редактирано Декември 15, 2010 от CyberGene Айде от мен да мине :) Цитирай
peterko Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 браво браво направо си за оплакване между другото се прибирам около празниците в Разград и може да си донеса кахона да забием с вас нещо при злия Евгений 1 Цитирай
ri4kata Отговорено Декември 4, 2010 Автор Отговорено Декември 4, 2010 Може може, ние сме често при "злия" Евгений така, че ще се засечем сигурно, ако ли не, има нет все ще се разберем нещо Цитирай
Лими Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 Ричи, радвам се на ентусиазма ти, не се предавай, свири, учи и ще успееш! Но преди всичко се забавлявай, защото музиката не трябва да се превръща в болезнена амбиция на всяка цена! А за втори инструмент опитай някакъв перкусионен(ударен) или устна хармоника. Цитирай
zombie Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Ей, да не видиш нещо значи Ами добре ти дошъл и тук. Този проблем, който го имаш ти, го имат и 95 процента от хората тук, а останалите го правят само за гъзария. Тъй че спокойно, на правилното място си Не за разрешаването на проблема де, за задълбочаването му, хаха. Относно мечтите - както сме си говорили много пъти, дерзай, не се отказвай, пък не знаеш какво ще излезе. Ето виж с Триото, градско ниво или не, нещата се получават и най - важното - доставя ни голямо удоволствие! Само съветче от мен - научи се да редактираш постовете си и да използваш по - малко емотиконки, че ми вадят очите, хаха. Ще свикнеш, споко. Хайде, оставям те на бъдещи фенове и фенки и/или просто любезни хора, които искат да те поздравят Марина п.с. нещо за моето "обновено" самопредставяне да кажеш? :Р Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Добре дошъл Сега след като официално се самопредстави тук, остава само едно: : в най-скоро време трябва да се представиш и в джема Цитирай
ri4kata Отговорено Декември 7, 2010 Автор Отговорено Декември 7, 2010 Благодаря на всички за посрещането В джема ще се опитам да се включа като си взема микрофона, а за слапата амбиция...гледам да и отварям очите от време на време, пък ако не съм аз, хората около мен ме вкарват в правия от време на време, за което съм им благодарен Цитирай
Recommended Posts