yellow nEuphoria Публикувано Декември 4, 2010 Публикувано Декември 4, 2010 rainbow Има ли желаещи за вокал, че ми е много сухо така )) Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 6, 2010 Автор Отговорено Декември 6, 2010 http://www.4shared.com/audio/iNpI-Spj/Ange...let_you_go.html Добре ето ви малко записано от Angelina по Нова ТВ !!! Цитирай
cherry Отговорено Декември 10, 2010 Отговорено Декември 10, 2010 Ами ако не държиш на мъжки вокал аз мога да се пробвам Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 14, 2010 Автор Отговорено Декември 14, 2010 пробвай се, пиши ми по скайп : koloezda4kata Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Никак не е зле, можеш ли да ми го пратиш? Цитирай
stomanow Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Можеш сам да си го свалиш... Цитирай
cherry Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Rainbow_-_Nata малко не е моят стил, но защо пък не 1 Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 (Редактирано) Можеш сам да си го свалиш... Заспала работа... извинявам се Мацка, приятен глас имаш, само че английския ти ми се струва малко "твърд". Редактирано Декември 16, 2010 от kiss_of_judas Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 16, 2010 Автор Отговорено Декември 16, 2010 Доста добър е опита, на места много малко фълшивее, но ако имам пистата с гласа мога да оправя това, абе женките я пеят тая песен много добре, един пич ми спори, че тенорите с пълен глас могат само до Ла, а тука се пее и Си, и почти сички мъже го правели на микс, малко ми се вярва на мене лично, но в целия ютюб не съм чувал някой мъж да я пее яко високо с рок-метълска бленда... А относно твоя опит, можеш ли да ми го пратиш само пистата ти с вокала и да и махнеш ефектите които си и слагала... и още нещо някой от думите не ги изговаряш правилно както трябва и кой е твоя стил ? тоя класическия рок мисля, че ти приляга, добре излезе преди солото и влизането след него Супер се накефих Цитирай
cherry Отговорено Декември 16, 2010 Отговорено Декември 16, 2010 Знам, че не е най-перфектното, нарочно не съм си изправяла фалшивите моменти Не съм я учила много песента, наведнъж е записвана от 3-4 изпявания, просто ми се прииска да пробвам и се изкефих и аз честно казано, радвам се, че ти харесва Има само лек ривърб, но ще ти я пратя довечера щом искаш ок Иначе пея по-леки неща, гласът ми е по-нежен, не е много за такива хамалогии Ще запиша някои работи тука тия дни, дето се каня от 100 години. Иначе съм пускала един ремикс във Видео: Цитирай
Recommended Posts