Rocka rolla band Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Поради големия интерес към Love me forever на ROCKA ROLLA ... с удоволствие пускам link и към второто парче, с което искам да ви разкажа една история за един мъж и едно куче - бездомни, на прага на смъртта ... знам че е тъжно, но е истина ... приятно слушане : http://www.4shared.com/audio/fDjBtgxF/The_...e_Dog_-_Mp3.htm Цитирай
dedomito Отговорено Декември 3, 2010 Отговорено Декември 3, 2010 Много е готино . Има дух определено ! Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Декември 5, 2010 Автор Отговорено Декември 5, 2010 благодаря ти Dedomito ... наздраве Цитирай
valitchy Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Аааааа, супер - хубав глас, стилът ми харесва! поздрави Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Декември 29, 2010 Автор Отговорено Декември 29, 2010 Благодаря ти братле, весели празници и наздраве ... Хард рока е жив ... ще има и още ! Цитирай
Recommended Posts