peshoy2k Публикувано Декември 27, 2004 Публикувано Декември 27, 2004 1)nickname: peshoy2k / много хора ме питат какво е туй ми ако сте заинтересовани тва е проблема 2000 дето се раздухваше: малиииии какво ша стане с компютрите на връх 2000/ 2)Възраст: след 20 престанах да ги броя май беше преди 3 години 3)Образование:икономис, масажис и китарис, малко клавирис и вокалис макар че за последните 3 нямам дипломи 4)Вашият инструмент/и: ак и ел китарка, всичко що се свири на черно-белите клавиши 5)Предпочитан музикален стил: всичко без неравноделните тактове тип чалга 6)Вашият вдъхновител: ммм Сатриани, Вай, Пако де Лусия, Ван Хален, Моцарт / особено бомбоните Моцарт/, Бах, Яни, Рамщайн........ де да знам мн са, а да не забравим и Мишел Камило 7)Досегашни (НЕ)реализирани проекти: ми да пичеля от музика и да си я превърна в професия 8)Странични интереси: здравословен начин на живот / много страничен интерес/ 9)В кратце(или с две думи за вас самите): вълк единак, обичам да анализирам всичко ми тва е не че съм баш новодошъл ама да напиша и аз нещо Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 днеска не ми е ден от вчера се е почнало. отивам в една металска кръчма - напили се и нема с кого дума да си кажеш. налягали по масите. ся един приятел ми е легнал на леглото не мое дума да си кажеш не мога да го събудя. Вие спите май и аз ше си лягам. а впрочем обръщам Очтиво се къма Вас форумци. аре да се видим бе хора. интересно ми е. аз че съм фен на интернета и компутерите съм фен ама на живо е др Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Еми да беше дошъл на срещата на форума А иначе аз не спах цяла нощ, а записвах. То си е пишело, че съм във форума. Цитирай
assoass Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 5)Предпочитан музикален стил: всичко без неравноделните тактове тип чалга щом не се кефиш на неравноделните чалги,начи се кефиш на правите?!!! Цитирай
Spaz Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 8)Странични интереси: здравословен начин на живот / много страничен интерес/ ... напили се и нема с кого дума да си кажеш... Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 5)Предпочитан музикален стил: всичко без неравноделните тактове тип чалга щом не се кефиш на неравноделните чалги,начи се кефиш на правите?!!! правите също не са ми любими. това беше провокация от моя страна исках да видя дали се чете и осмисля казаното. Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Аз пък тамън на неравноделните се радвам(пък и те на мен),ама не пречи да ти кажа: До(б)ре дошъл!!! Идвайте по срещите,бе хора!!!Я какво мазало може да стане ако сме повече от 12 човека Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 31, 2004 Автор Отговорено Декември 31, 2004 Абе хора стига с тия прави и неравноделни. в крайна сметка дори в сеченето на дърва с брадва има некъв ритъм. въпроса е в това как простотията надделява в тия стилове / лично мнение не се обиждайте фенове на чалгата /, а за срещите ми исках първо да ме приемете в братството, а не да се изтърся ей така непоканен - къв си ти бе отдека си - и така нататък. благодаря за топлото посрещане и :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
Topsun Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 И аз искам да дойда на сбирка на форумаСамо кайете кога Цитирай
Recommended Posts