Fear Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Здравейте, както съм написал в заглавието, търся някой който може да смени жака(3.5мм) на едни слушалки, защото нещо самите жички са се разделили и трябва да си играя по един час за да накарам и двата канала да се чуват, пък ако се движа това е невъзможно. Пускам нова тема защото мисля че трябва малко повече играчка. Ако някой все пак има идея или кординати на някого от софия ще бъдя благодарен. Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 В Силистра знам едно сервизче - за една бира ще ти го лепнат жакчето. Цитирай
Fear Отговорено Ноември 24, 2010 Автор Отговорено Ноември 24, 2010 Бирата не е проблем, ама бая далечко ми идва, по софията все някой трябва да може да смени жакчето. Благодаря все пак за отговора. Цитирай
klavir12 Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 ако не си свършил работа се обади 0892022678 Цитирай
bojitchko Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 Ако някой все пак има идея или кординати на някого от софия ще бъдя благодарен. Само аз не се бях предложил. Давай да ги правим! 0888/231 599 Цитирай
Fear Отговорено Ноември 28, 2010 Автор Отговорено Ноември 28, 2010 AKG K324P това е модела на слушалките. Благодаря за отговорите ще разпитам. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 Преди да намериш какъвто и да е майстор, потърси качествен нов жак. Всичките евтини за по левче не стават. По-големия проблем ще ти е качествен жак отколкото 3 спойки с поялника. Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 ^^ Вярно е, че жакчето е важно. Но останалото не е за пренебргване! Кабелите на евтините скушалки са калпави и не се запояват по обикновенния начин. Някои са тип "литцендрат", други са алуминиеви, трети са само с по две финни жичлета... Освен това не е въпрос само на спойки, защото ако не се направи всичко останало качествено, след няколко дена слушалките пак ще са за ремонт. Естествено цялата операция трябва да е рентабилна, а тя е в пряка зависимост от стойността и качеството на слушалките. Няма да е уместно да се дадат 10 и повече лева за ремонт на слушалки от 20 лева. Е, ако става въпрос за стойностни слушалки, тогава има смисъл. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 Ехе тия слушалчици 42 $ явно не са някакви случайни.Както казаха Parni_Valjak и Ники ще ти трябват качествени материали за оправянето. Цитирай
Recommended Posts