Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, както съм написал в заглавието, търся някой който може да смени жака(3.5мм) на едни слушалки, защото нещо самите жички са се разделили и трябва да си играя по един час за да накарам и двата канала да се чуват, пък ако се движа това е невъзможно.

Пускам нова тема защото мисля че трябва малко повече играчка.

Ако някой все пак има идея или кординати на някого от софия ще бъдя благодарен.

Отговорено

Бирата не е проблем, ама бая далечко ми идва, по софията все някой трябва да може да смени жакчето.

Благодаря все пак за отговора.

Отговорено
Ако някой все пак има идея или кординати на някого от софия ще бъдя благодарен.

Само аз не се бях предложил. :punk_guitar:

Давай да ги правим!

0888/231 599

Отговорено

Преди да намериш какъвто и да е майстор, потърси качествен нов жак. Всичките евтини за по левче не стават. По-големия проблем ще ти е качествен жак отколкото 3 спойки с поялника.

Отговорено

^^ Вярно е, че жакчето е важно. Но останалото не е за пренебргване! Кабелите на евтините скушалки са калпави и не се запояват по обикновенния начин. Някои са тип "литцендрат", други са алуминиеви, трети са само с по две финни жичлета... Освен това не е въпрос само на спойки, защото ако не се направи всичко останало качествено, след няколко дена слушалките пак ще са за ремонт.

Естествено цялата операция трябва да е рентабилна, а тя е в пряка зависимост от стойността и качеството на слушалките. Няма да е уместно да се дадат 10 и повече лева за ремонт на слушалки от 20 лева. Е, ако става въпрос за стойностни слушалки, тогава има смисъл.

Отговорено

Ехе тия слушалчици 42 $ явно не са някакви случайни.Както казаха Parni_Valjak и Ники ще ти трябват качествени материали за оправянето.