liquid_death Отговорено Ноември 25, 2010 Отговорено Ноември 25, 2010 Какво да са ужасни?Говорителите не са добри, трафовете са китайски, изработката и надежността и тя.Нормална цена за такъв продукт... Цитирай
ljbomir Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 И аз съм си харесал същия амп, но все още обмислям. Какво казаха от Икономов ? Цитирай
Ex74 Отговорено Март 3, 2011 Автор Отговорено Март 3, 2011 Би трябвало вече да е налична 6505 серията на пийви в магазина им. Ще ходя до София в началото на другата седмица да поразгледам. Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 3, 2011 Отговорено Март 3, 2011 Дано ти хареса усилвателя Приготви си нойз гейт Цитирай
ljbomir Отговорено Март 4, 2011 Отговорено Март 4, 2011 Ще чакаме да пишеш впечатления от ампа, и да кажеш какво имат в наличност. Кривоча със сигурност е як, ако е добър чистия канал и крънча значи това е усилвателя. По ревютата казват че валвкинга е с по добър чист канал, аз лично го тествах и наистина е добър но нямаше как да го сравня с 6505 защото го нямаха. Поздрави ! Цитирай
kirilp Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Използвам темата на колегата и задавам същият въпрос: Дали може някъде в БГ да се чуе и види въпросния амп? Visiarts гледам, че го доставят срещу 1150 лв, но не може да се чуе преди да се купи. И нещо друго ми стана интересно докато гледах клипове из нета - Този амп има ли все пак чист канал? Или за свирене на чисто просто се използва ритъм канала, но да кажем с намален гейн?! Цитирай
sid Отговорено Март 17, 2011 Отговорено Март 17, 2011 Ами в магазина на дистрибуторите на Peavey - Музикален център Икономов има и комботата 112/212 и главата 6505. Отиди да ги пробваш там Цитирай
Recommended Posts