Old_Shetarhand Публикувано Март 14, 2006 Публикувано Март 14, 2006 Еми момчета, имам един приятел пианист - Марио Йотсов, който специално за кОнкурса на "NIGHTLIFE" направи ей тази песничка, а един друг наш общ приятел Никола Божилов написа текста, само че по закона за всеобщатата гадост и смрад на първия ден от записа си порязах задоволително левия показалец.....и това е от части вината за ужасното изпълнение на китарите!( не че иначе свиря кой знае колко добре.....ма е значително по-добре от това) За което се извинявам на всички.....(особенно на тях двамата ) И даже на втория куплет останаха за изсвирване едни пълнежи преди припева.....а аз от леглото не можах да се дигна(Шибан Грип )..... и пианиста е мъчил да го изсвири...... но след дълги неуспешни опити , Пламен дето държи репетиционната (която по старо беше на пиротска и опълченска) фанал и го изсвирил.......То затова там е единствения момент в който китарата звучи на ниво......... Еми стига съм говорил....... сами ще се убедите http://free.hit.bg/oldshetarhand/Night%20Life%20original.mp3 Цитирай
maringtr Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Като цяло е яко, обаче тази вокалистка ми бърка в здравето, толкова стяга на високите тонове, че не е истина, а накрая си пее откровенно фалшиво... Цитирай
guitar1 Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Доста е добро Кирилица! Форума си има! И ти го знаеш! (1) Редактирано Март 28, 2006 от MDFk Цитирай
ronia Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 (Редактирано) Абе човече, това си е направо за Евровизия! Много поезия, много пиячка - супер! Редактирано Март 15, 2006 от qbodp Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Поразяващата ръка с порязана ръка...парчето е готино аплодисменти Цитирай
stratocaster Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 харесва ми! много замазва думите вокалистката ама е приятно парчето. много приятен глас!! към края малко поомазва ама пък има хора които си мислят че могат да пеят а и толкова не могат браво Цитирай
The_Ebanez Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Абе баса на тва пар4е е много як.4удя се кои ли е басиста ? Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Като цяло е яко, обаче тази вокалистка ми бърка в здравето, толкова стяга на високите тонове, че не е истина, а накрая си пее откровенно фалшиво... Наистина е така ... И аз така забелязах ... Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Март 16, 2006 Автор Отговорено Март 16, 2006 Еее момци от името на целия състав ви благодаря за добрите отзиви! Но смятам че за 2 дни работа по песента и предвид нивото на всички ни, ние се справихме направо прекрасно с парчето!!Сега като го поработим повечко, ще добие съвсем друг вид....... Абе баса на тва пар4е е много як.4удя се кои ли е басиста ? Сашо ко се праиш и ти бе?! Можеше и по-добре да го изсвириш!!Но при всички ни е така Цитирай
Recommended Posts