venelinchy Публикувано Ноември 16, 2010 Share Публикувано Ноември 16, 2010 Моля за помощ , искам да включа усилвател Вермона регент 600N към компютъра . Ако някой има представа как става да помогне . Благораря предварително !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Искаш ли да си по-точен, за да се разбере за какво точно става въпрос? От компютъра ли да подаваш сигнал във Вермоната или от Вермоната да подадеш сигнал в компютъра? Или и двата варианта едновременно? Двата случая са различни и изискват различен подход. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Ноември 16, 2010 Share Отговорено Ноември 16, 2010 Като я включиш Вермоната някак си към компютъра какво очакваш като резултат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BREAKDOWN Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Ех тези Вермони! Още се намират по мазета и читалища. Като начало, ще трябва да се научиш да запояваш DIN куплунги (т.нр. "петици"), ако някой не е преработил вермонката на жакове преди теб. Свирил съм и с такова в началото на 90-те, но нямам спомен това животно има ли изобщо някакви изходи. Ако е във вариант с отделна глава изходи има но те са за колони. Снимките които намерих не помагат да разберем това. Изобщо, каква ти е идеята наистина? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Имам въпросния усилвател.Има изход само за колона.Ако искаш да включиш компютъра като източник на сигнал си правиш съответния кабел,от еднатастрана с DIN5,от другата с 3,5 мм жак.Ако са сменени входовете с 1/4" букси,то тогава си визмаш съответните преходници. Ако искаш да включиш вермоната в компютъра,става сложно и според мен безмислено.Иначе можеш да си направиш изкуствен товар с някакви мощни резистори и да вземеш с делител сигнал към компютъра. Ако много държиш да го направиш ще ти дадем схема и обяснения,но според мен е безмислено и не си струва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 Не е вярно, че няма изход усилвателя! Крак 1 на Eingang 1 e именно изход pre-master fader. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Ноември 17, 2010 Share Отговорено Ноември 17, 2010 ^^ Извинявам се,на моя са му сменени буксите с 1/4".Сега видях в схемата ,че действително има такъв изход,но все пак поне аз не виждам за какво може да бъде полезен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts