MR_STENCH Публикувано Ноември 14, 2010 Публикувано Ноември 14, 2010 Скромен опит... Enthrallment Има доста неточности... особено в барабаните. Оплюх си брадата докато ги вадих и тук там съм импровизирал... Иво е майстор . Поздрав за всички фенове ! Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Браво мистър! Много точно си извадил китарите и барабаните,евала за труда Ако беше казал щях да ти пратя и табове Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Мно'о яко! Не ти чувам касата обаче. Искаш ли един sample на касите на Job For a Cowboy? Супер зъл е. Necro, имаш ли таб на Cane The Messiah..? Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 ^Ако под таблатура се разбира лист хартия на него с маркер написани основните тонове на бас китарата и после снимано с фотоапарат,да имам Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 А, ще ми свърши работа. Метни го насам Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 14, 2010 Автор Отговорено Ноември 14, 2010 Пет пъти експортвах барабаните за да намаля касата явно в крайна сметка съм се олял . Втори вариант с малко повече "мускули", по-чуваема и "осезаема" вече каса ако съдя по това как дрънчат стъклата вероятно вече и съседите я чуват . Enthrallment 2.0 И на мен ми се щеше да прасна Messiah-та с бастуна, но ми идва сложничка от всякъде. Очаквам да я чуя скоро Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 14, 2010 Отговорено Ноември 14, 2010 Оо, доста добре Как ги правиш тия мазни барабани?? Иначе ще пробвам да прасна някакъв гавър Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 14, 2010 Автор Отговорено Ноември 14, 2010 ^Благодаря. В барабаните... няма нищо особено... редовната играчка с компресори и EQ. Основното е до болка познатият Drumkit From Hell. Във вторият вариант замених касата с TAMA-та от Аddictive Drums на която има отрицателен Pitch Shift и е поизрязана между 100 и 2500hz. Според мен основното с което не бива да се прекалява е Room-a... тогава всичко придобива кашонен отенък и започва да звучи като.... Ezdrummer . Друго, което лично мен ме дразни е, че DFH сета е прекалено коригиран честотно. Твърде много High End който се чудя как да изрязвам... особено по Ride чинелите без да заглуша прекалено Crash-a. Може би най-определящият фактор за добре звучащ барабанен трак е подходящата компресия... нещо за което май универсална рецепта няма и така ще си отидем в човъркане . Цитирай
GRiND BaSTaRD Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 колкото и да не ми се ще да го напиша - не си струват мъките "великите форумни музиканти" никога няма да ти оценят старанието... наскоро някъде тук прочетох, че щом нямало коментари по темата от някои изявени "звезди", значи пуснатото творение не струвало! еми аз и да кажа сега, че е харно, кой ще ме слуша?... ебем ти и баджанашкия форум Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 16, 2010 Автор Отговорено Ноември 16, 2010 (Редактирано) ^Не се ядосвай... нормално е по-екстремните изпълнения да не се коментират масово. Все пак сме в зоната на Underground-a... особено в поп - чалга държавица като България. Това обаче не бива да ти пречи да правиш и си свириш каквото ти харесва важното е ти да си доволен, а винаги ще се намерят и съмишленици, колкото и малко да са. Трета и последна "аудиофилска" версия. Enthrallment 3.0 Tака и не успях да разбера защо касата ми избива в първите два такта при положение, че Velocity на нотите е еднакво нататък ,но... така остава. Редактирано Ноември 16, 2010 от MR_STENCH Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 Май е заради нотните трайности. Много ми харесва саунда на барабаните, и целия микс като цяло е много плътен. Снеъра е малко "кофест" обаче, трябва му семпъл на соло барабанче с по-изразени пружинки. Ама бял кахър Цитирай
Necrophagist Отговорено Ноември 16, 2010 Отговорено Ноември 16, 2010 Хе хе големи ентусиасти сте с тези записи да му се невиди Аз нямам нерви да се занимавам,просто сядам и свиря Цитирай
yakiya Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорен кавър.Браво! Звукъ си е ОК , не се вживявай толко. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 18, 2010 Автор Отговорено Ноември 18, 2010 Благодаря на всички . Не че се вживявам толкова... просто съм повече техничар и донякъде тръпката и предизвикателството на записването е равно, че и по-голямо от това да го изсвиря . Може би това е малко по-трудно разбираемо от чисто музикантска гледна точка. Така чееее който може "сяда и свири" , който не може... записва ...шегувам се разбира се! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 (Редактирано) Не си успял да влезеш в главата на Иво, но това е нормално Басът също си го "изпуснал" на някои фини места от рифа, а и в бавната част липсват едни акцентчета, но лошо няма - нали е кавър. Сега, да не ме разбереш погрешно, не съм китарист, но китарите бих ги изсвирил по друг начин при определени тонове от рифа. Финалният удар свършва една идея по-рано Но е станало мощно, това е важното - евала за хъса Редактирано Ноември 18, 2010 от Свилен Бас Цитирай
Recommended Posts