mengel Публикувано Март 13, 2006 Публикувано Март 13, 2006 (Редактирано) Остана да му запиша китарите, да го изпее който трябва и да го смеся. Постанал съм ги в Gmail Редактирано Март 13, 2006 от mengel Цитирай
mengel Отговорено Март 13, 2006 Автор Отговорено Март 13, 2006 Странна работа... Не успявам да го постна... Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Какво му е на пеенето бе човек? :think: Супер си е парчето!!! Цитирай
mengel Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Ами ме си харесвам тембъра, имам един приятел във Варна дето пее по добре... Нали знаеш - всяка жаба да си знае гьола Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Много яко,Ачо!Добре пееш-змей си.Ще сменяш ли звуците,смисъл мислиш ли малко по-реалистични семпли за пианото,баса и тупаните да пробваш?Наистина много ме изкефи обаче.Евала! Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Напомня ми Канзас, което би трябвало да е комплимент. Ами нивото на форума вече е толков високо, че... Цитирай
mengel Отговорено Март 15, 2006 Автор Отговорено Март 15, 2006 Благодаря! Има още работа по звука, ама то, човек с каквото разполага. Правено е Рийзънски семпли, просто нямам други. Но за мен е по-важно да съхраня идеята... Цитирай
adXok Отговорено Март 17, 2006 Отговорено Март 17, 2006 mengele, братко, цепиш талпи и греди с тея работи бе... Знаеш, че те мился за един от най-добрите МУЗИКАНТИ тук в този форум. Див и невъзможен! Цитирай
Recommended Posts