Хр_Христов Публикувано Март 13, 2006 Публикувано Март 13, 2006 .. Не знам.. Още не съм си играл със звука на касата но преди 2 месеца свирих с един друг кардан който беше с други чукчета (като на DW) и тогава звукът беше жесток, а с тия на моя кардан ми звучи едно... Какво мислите по въпроса? Цитирай
Spaz Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 как звучи? едно? на две ли трябва да звучи? Цитирай
shaym Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 щом не ти харесват ги смени с тия пласмаса и вата кадето са ще има определено по-различен звук Цитирай
imperor Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Мисля, че м/у дървото и пластмасата няма кой знае каква разлика. Филца звучи май по-меко, ама май... Ако млатиш яко - едва ли може да се чуе разлика. Струва ми се, че просто другия кардан, 'дето си забивал с него е бил с различна амплитуда или... Абе... Чуждото винаги си е по-добро. И стига вече с това ди дабъл ю, че козина ми никне по дланите. Откога станаха хай и дъ бест?! Цитирай
Katsko Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 напротив,между различните видове чукчета като разпределение на тежестта и материал има немалко разлика в изкарания звук както на живо така и на запис.в стандартните на ямаха предполагам че ти липсва атака,вземи си просто пластмасови или ако искаш яка металия-дървени,не забравяй че не е задължително да са ямаха чукчетата,аз лично харесвам много чукчетата на пърл,на тама са добри също,абе избери си чукчета отделно ако намериш откъде де,това си е проблем по принцип,наще велики дистрибутори не се занимават да внасят такива "дребни и незначителни" неща Цитирай
bonzo Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Препоръчвам ти на DW , но струват 40-50лв,така че си намери нещо друго. Цитирай
bonzo Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Бе има и нек'ви по 8 кинта... Стагг може би. Цитирай
Recommended Posts