Евгения Публикувано Ноември 8, 2010 Публикувано Ноември 8, 2010 Здравейте , търся си квалифициран преподавател по пиано и сулфеж (май е неизбежно) в София и близо до квартала в който живея , а именно Зона Б-5. Аз съм на 31 години и отдавна мечтая да се науча да свиря , имам си и пиано. Иска ми се да взимам уроци два пъти в седмицата между 10 и 13 часа , това е единственото ми свободно време. Цитирай
Synthy Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Здравей, малко извън темата ти.. искаш ли да видим кой от двама ни ще напредне по-бързо (обичам съревнованията). Аз също сега тръгвам на уроци, и като теб ми е детска мечта да свиря на пиано Цитирай
Евгения Отговорено Ноември 8, 2010 Автор Отговорено Ноември 8, 2010 Стига да нямеря кой да ме учи , с най-голямо удоволствие ! Цитирай
Synthy Отговорено Ноември 9, 2010 Отговорено Ноември 9, 2010 Ще попитам моята учителка дали не знае някой нейн колега в зоната (тя е в дружба, и би се съгласила да те учи, но на теб ти е далече, доколкото разбрах) Цитирай
Евгения Отговорено Ноември 10, 2010 Автор Отговорено Ноември 10, 2010 Намерих преподавател , благодаря на всички. админа може да трие Цитирай
PapaaDJ Отговорено Ноември 17, 2010 Отговорено Ноември 17, 2010 Много се радвам за тебе! Момичето е много добра пианистка и ще останеш доволна от нея. Добре дошла сред нас :-) Владо Джамбазов П.П. А когато решиш да се ограмотяваш по теория с музикалните флаш-карти, обади ми се. В. Цитирай
Synthy Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Намерих преподавател , благодаря на всички. админа може да трие Здрасти До къде стигна? Аз съм в момента се уча да свиря с 2 ръце... трудноо. С една ръка ОК, успявам да докарам ритмична мелодия, ама с 2 едновременно.. не става за слушане Но пък вече си свалих миди файл (заради нотите) на една песен, която бих искал да мога да свиря Цитирай
Recommended Posts