Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Това пък е най-лесното нещо за оправяне - моята китара я получих без точки (не бяха доваршени) и и лепнах едни стикерчета черни с бели черепчета, които си принтирах - на черния гриф станаха супер. Пък и върху самата точка да я лепнеш пак става добре. И оттогава не са мръднали.

Мааму, тряа да си пукна снимки на китарника, ама май ще да е в "Най-грозната китара" :cheers:

• Отговори 1.2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Въйййй! Това не е бъзик работа! тези главици яко ме кефят...

чудно ми е какво е това дърво, от което се правят тез майстории?

Абе, Пакмен, къде си?

Ми не знам какво е тва Kauri, това е някакво тяхно местно дърво, но като го гледам, със сигурност трябва да го третират по някакъв начин (с някакви смоли), че не ми изглежда много стабилно.

Напоследък е много модерно да се използвата т нар. acrylized woods, в hi-end басовете. Взимат такива фигуред дървета, и за да ги направят стабилни ги пропиват с някаква акрилна смола във вакуум. смолата навлиза вътре в цялата сруктура на дървото. Може би и това е нещо подобно

Отговорено
...

за красота ... (не ме питай , има такива , на които им харесва)

Мен примерно :green: Ако няма на първо според мен ще е грозно.

Отговорено (Редактирано)
Абе като заговорихме за точките и триъгълниците:

Някой знае ли защо например Jackson и Ibanez шибат бял триъгълник и на първо прагче?

В случай, че предпочиташ четриъгълници

Edit: Axe, BC Rich-а в подписа ти няма на първо прагче :cheers:

Редактирано от sw1tched
Отговорено

Ауууууууууууу!

Футболен клуб "Ужас", село Присово!

Много ги мразим тез огромни парчета седеф - правят ги от един морски охлюв, дет се вика Аbalone. То хубаво - примерно и BC Rich слагат седефец, но на малки стилни диамантчета, а не на триъгълници или правоъгълници колкото фаянсови плочки.

Ужаааааас!

Ква красота уа, кви три лева на цяло?!

Гнус.

Някой спомена за принтера, лепенките и хайде на грифа! Това също не мога да го проумея. При бендинги ваденките не се ли цакат? :think:

Отговорено
Абе като заговорихме за точките и триъгълниците:

Някой знае ли защо например Jackson и Ibanez шибат бял триъгълник и на първо прагче?

В случай, че предпочиташ четриъгълници

Edit: Axe, BC Rich-а в подписа ти няма на първо прагче :)

При тази форма и цвят това ще е последното, което бих погледнал ;) Това което ми се струва грозно е, че е със SpeedLoader Floyd и няма ключове на главата :stop:

Отговорено

Nope, Jacksonville ;)

A Susperia са ;) отвсякъде

П.П. Горната част на подписа ми няма нищо общо с долната :)

Отговорено

дам и аз ся гледам клипа на Chemistry и двамата делкат на Jackson-и...

//ОФФТОПИК

btw видях няква група която уж от 1994 била ... ма аз чак ся скивах ... та сесийния китарист на Satyricon , плюс Frost ( Satyricon , 1349 ) , плюс Atilla ( вокала на Susperia ) ... бааа тва нещо интересно требе да е :cheers:

Отговорено

И при бенд не ве цакат, тя струната се плъзва отгоре (за нормална хартия говоря, не някви гланцирани). Няма проблеми.

Отговорено (Редактирано)
аре нещо и от мене:

L-24-big.jpg

сайта е:

http://www.langcaster.com/

WOW!!!!

Тая дървесина ме разби .. човече . направо ме хипнозитизира деа! колко ли струва таз китарка .. иначе главата е доста изчанчена .. не ме кефи толкова ама тялото .. мммм тялото :cheers::cheers::beer:

"The Kauri wood we used is carbon dated and identified to be over 35000 years old. This makes your guitar unique in the world and a collectors item "

хех! които може да си го преведе.. ама и да си го превеждам пак ми изглежда нереално направо

Редактирано от DaftFunk