fLiSk Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Аз подкрепям аватара на Jolene и ще я черпя едно свирене на Stratocaster около Korn ako си го взема. Цитирай
Kelly Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ако става дума за всеки собствената му китара е най-красивата,много ясно.... Ми аз кат` имам няколко как да реша коя е най красивата? е става въпрос само за електрическите (като не си броим акустичните или класическите),ама иначе като имаш няколко не може да нямаш поне една към която да имаш по-специални чувства Дaaa,и Stratocaster-ите си ги бива :guitar: Цитирай
Sieger Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 А за това какво ще кажете? Красиво по нестандартен начин, поне за мен... ЦЪК ТУКА Цитирай
drizzt Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Малко кат швейцарско рирене иде... Готина е де Цитирай
redburner Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 А за това какво ще кажете? Красиво по нестандартен начин, поне за мен... ЦЪК ТУКА По скоро ме кефят cab-овете отзад - JCM Slash Sig Цитирай
Burton Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 А за това какво ще кажете? Красиво по нестандартен начин, поне за мен... ЦЪК ТУКА ААА, лудник!!! Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 (Редактирано) е става въпрос само за електрическите (като не си броим акустичните или класическите) Е да де,и аз само за електрическите говоря. Редактирано Септември 7, 2005 от Smokejack Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 А за това какво ще кажете? Красиво по нестандартен начин, поне за мен... ЦЪК ТУКА Прилича ми на ей това: Цитирай
Mecho Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Привет, това го искам аз http://www.parkerguitars.com/code/models/m..._mojo_intro.asp ..........странно е леко...ма то и аз съм си леко чалнат...та ще ми отива Цитирай
drizzt Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Мн ме кефи и мене и тоя Mint Burst цвят.. искаам! Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Е тая снимка направо ме разби!!! FunPIC Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 http://www.funpic.hu/files/pics/00019/00019054.jpg Май стан объркване Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 Извинете ме Нещо не става явно съм много тъп. :wall: Снимката беше китара във формата на фалос(да го кажем културно) :green: Цитирай
Sieger Отговорено Септември 10, 2005 Отговорено Септември 10, 2005 (Редактирано) По скоро нестандартно отколкото красиво де но все пак доста "Валхалски" инструмент... Редактирано Септември 10, 2005 от Sieger Цитирай
Rimo Отговорено Септември 11, 2005 Отговорено Септември 11, 2005 Sieger , евала за избора , и аз се влюбих Цитирай
Recommended Posts