AXE Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Друго си е фиксираното мостче :inlove: За кво ти е да ъплоудваш файл? Не може така или иначе Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 исках да снимам мойта затуй :green: не за да се истъквам щото е моя , а щото най-накрая (преди 3 месеца) осъществих мечтата си от около 8 години насам ... Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Март 20, 2005 от Shagrath Цитирай
the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Shagrath, на външен вид твоята китарка е сто пъти по-красива от онзи Jackson на снимката с Marshall-ите. И това е така, защото твоята няма триъгълници нито пък бял кант по грифа. По принцип много ме дразнят тези белите "екстри" - приличат ми на уличната маркировка на Пътното Единственото, което донякъде цака външния и вид на твоята брадва е огромният бял надпис "Jackson" на главата на грифа, но той не е чак такъв проблем. Готина китарка! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Ухаааа! Не вярвам да си фен на Marty Friedman, ама приликата е очевидна! Страхотен инструмент! Бравос! Цитирай
Guest Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Има една много яка китара, Cort X-6, за съжаление не можах да и намеря голяма снимка с черния цвят, за това поствам със синия Иначе, ето я в черен, но не цялата : :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) Ухаааа!Не вярвам да си фен на Marty Friedman, ама приликата е очевидна! Страхотен инструмент! Бравос! тц ... ей от този видях :green: П.С. те го те пак секва прилика е Уеко случайна Редактирано Март 20, 2005 от Shagrath Цитирай
fracture Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 аре нещо и от мене: сайта е: http://www.langcaster.com/ Цитирай
assoass Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) Въйййй! Това не е бъзик работа! тези главици яко ме кефят... чудно ми е какво е това дърво, от което се правят тез майстории? Абе, Пакмен, къде си? Редактирано Март 20, 2005 от assoass Цитирай
fracture Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Въйййй! Това не е бъзик работа! тези главици яко ме кефят... чудно ми е какво е това дърво, от което се правят тез майстории? ...... ми в сайта пише за някво си дърво - Kauri, растяло в Нова Зенландия Цитирай
assoass Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 аз прочетох, ама нещо пояснение... Той Паки ги знае работите Може нещо да е чувал, нещо по-така... Цитирай
AXE Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Shagrath, на външен вид твоята китарка е сто пъти по-красива от онзи Jackson на снимката с Marshall-ите. И това е така, защото твоята няма триъгълници нито пък бял кант по грифа. По принцип много ме дразнят тези белите "екстри" - приличат ми на уличната маркировка на Пътното Единственото, което донякъде цака външния и вид на твоята брадва е огромният бял надпис "Jackson" на главата на грифа, но той не е чак такъв проблем. Готина китарка! Мен пък точно точките не ма кефят. Иначе бялото отстрани - по добре без него май. Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Мен пък точно точките не ма кефят. Иначе бялото отстрани - по добре без него май. с точки , без точки ... се тая ... важното е джангъра да стаа :green: :guitar: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Абе като заговорихме за точките и триъгълниците: Някой знае ли защо например Jackson и Ibanez шибат бял триъгълник и на първо прагче? То не стига, че целия гриф наджасан с триъгълници, ами на всичкото отгоре и на първа позиция слагат юнаците - да не би да се объркаш докато свириш и да забравиш къде почва грифа... Може нещо аз да не доразумявам, ама това с огромния триъгълник на първа си е пълна безсмислица. Освен това тези кирливи бели триъгълници ти правят половината гриф бял, а мен ме е гнус да свиря на светли грифове... Китари тип "зебра" - премини с предимство :evil: :green: :evil: ..................................... Цитирай
Recommended Posts