AXE Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Друго си е фиксираното мостче :inlove: За кво ти е да ъплоудваш файл? Не може така или иначе Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 исках да снимам мойта затуй :green: не за да се истъквам щото е моя , а щото най-накрая (преди 3 месеца) осъществих мечтата си от около 8 години насам ... Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Март 20, 2005 от Shagrath Цитирай
the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Shagrath написа: не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Shagrath, на външен вид твоята китарка е сто пъти по-красива от онзи Jackson на снимката с Marshall-ите. И това е така, защото твоята няма триъгълници нито пък бял кант по грифа. По принцип много ме дразнят тези белите "екстри" - приличат ми на уличната маркировка на Пътното Единственото, което донякъде цака външния и вид на твоята брадва е огромният бял надпис "Jackson" на главата на грифа, но той не е чак такъв проблем. Готина китарка! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Shagrath написа: не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Ухаааа! Не вярвам да си фен на Marty Friedman, ама приликата е очевидна! Страхотен инструмент! Бравос! Цитирай
Guest Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Има една много яка китара, Cort X-6, за съжаление не можах да и намеря голяма снимка с черния цвят, за това поствам със синия Иначе, ето я в черен, но не цялата : :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) Steve_Vai написа: Ухаааа!Не вярвам да си фен на Marty Friedman, ама приликата е очевидна! Страхотен инструмент! Бравос! тц ... ей от този видях :green: П.С. те го те пак секва прилика е Уеко случайна Редактирано Март 20, 2005 от Shagrath Цитирай
fracture Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 аре нещо и от мене: сайта е: http://www.langcaster.com/ Цитирай
assoass Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) Въйййй! Това не е бъзик работа! тези главици яко ме кефят... чудно ми е какво е това дърво, от което се правят тез майстории? Абе, Пакмен, къде си? Редактирано Март 20, 2005 от assoass Цитирай
fracture Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 assoass написа: Въйййй! Това не е бъзик работа! тези главици яко ме кефят... чудно ми е какво е това дърво, от което се правят тез майстории? ...... ми в сайта пише за някво си дърво - Kauri, растяло в Нова Зенландия Цитирай
assoass Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 аз прочетох, ама нещо пояснение... Той Паки ги знае работите Може нещо да е чувал, нещо по-така... Цитирай
AXE Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 the_gorer написа: Shagrath написа: не че не съм се сещал , ма нямам акаунт нийде П.С. .... хммм я да пробваме така ... е не стана директно със снимката , затова ето адресче ... те туй е мойто бейби :green: :guitar: :guitar: :guitar: Shagrath, на външен вид твоята китарка е сто пъти по-красива от онзи Jackson на снимката с Marshall-ите. И това е така, защото твоята няма триъгълници нито пък бял кант по грифа. По принцип много ме дразнят тези белите "екстри" - приличат ми на уличната маркировка на Пътното Единственото, което донякъде цака външния и вид на твоята брадва е огромният бял надпис "Jackson" на главата на грифа, но той не е чак такъв проблем. Готина китарка! Мен пък точно точките не ма кефят. Иначе бялото отстрани - по добре без него май. Цитирай
Shagrath Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 AXE написа: Мен пък точно точките не ма кефят. Иначе бялото отстрани - по добре без него май. с точки , без точки ... се тая ... важното е джангъра да стаа :green: :guitar: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Абе като заговорихме за точките и триъгълниците: Някой знае ли защо например Jackson и Ibanez шибат бял триъгълник и на първо прагче? То не стига, че целия гриф наджасан с триъгълници, ами на всичкото отгоре и на първа позиция слагат юнаците - да не би да се объркаш докато свириш и да забравиш къде почва грифа... Може нещо аз да не доразумявам, ама това с огромния триъгълник на първа си е пълна безсмислица. Освен това тези кирливи бели триъгълници ти правят половината гриф бял, а мен ме е гнус да свиря на светли грифове... Китари тип "зебра" - премини с предимство :evil: :green: :evil: ..................................... Цитирай
Recommended Posts