chopin_rock Публикувано Ноември 6, 2010 Публикувано Ноември 6, 2010 Здравейте на всички. Имам един въпрос относно Босс GT-10. до колкото разбрах ефектите (FX1 и FX2) се свързват паралелно. Това означава ли, че не можеш да използваш 2 различни ефекта едновременно(единия от FX1, а другия от FX2), както е на Босс GT-6? Надявам се някой по-разбиращ да ме отвори относто тази тема. Благодаря. Цитирай
S-cape Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Няма такава работа. Ефектите си работят "последователно" (спокойно можеш да използваш FX1 + FX2). Карам на спомени, но имаше някаква възможност да си преподреждаш чейна. Там, може би, имаше възможност да се сложат "последователно" или "паралелно". За съжаление, отдавна не съм "затъвал" в тая тема и не мога да ти дам по-точна информация, без да съм пред проца (трябва и да се бачка, какво да правим?!?!?!). Пробвай, обаче в Youtube - "GT-10 chain" в търсачката ще свърши чудеса. Успех. Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Разцъквал съм GT10 и съм притежавал GT8 и според мен BOSS GT8 е по-удачния вариант. А това с трудната му настройка са митове и легенди. Цитирай
aitapeapea Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Разцъквал съм гт-8 и притежавам гт-10. Десятката е значително по-добра , за да го установиш е нужно да се заровиш дълбоко в настройките. Труден е за програмиране на добър звук, а инъче не. А това че ефектите могат да работят паралелно, всъщност е екстра на която също можеш да намериш приложение. Чейна можеш както ти оттърва да съго правиш , в това число и дуал чейна. Цитирай
chopin_rock Отговорено Ноември 8, 2010 Автор Отговорено Ноември 8, 2010 Разцъквал съм гт-8 и притежавам гт-10. Десятката е значително по-добра , за да го установиш е нужно да се заровиш дълбоко в настройките. Труден е за програмиране на добър звук, а инъче не. А това че ефектите могат да работят паралелно, всъщност е екстра на която също можеш да намериш приложение. Чейна можеш както ти оттърва да съго правиш , в това число и дуал чейна. Благодаря за отговорите Цитирай
Recommended Posts