yellow nEuphoria Публикувано Ноември 5, 2010 Публикувано Ноември 5, 2010 Фалшивичко е и то доста, обаче като цяло е поне на 70 % свършена добра работа в целия микс, според мен. Не съм певец, обаче ме кефи тая песен и я опитвам всеки ден както и много други на Ковърдейл и на Джо Търнър(той е доста по-труден ) Както и да е, приятно слушане, ако ви хареса - коментирайте 4shared Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 5, 2010 Отговорено Ноември 5, 2010 Батко разплака ме... от смях! По принцип не коментирам нещо от което не разбирам, но тук фалшивото пеене е ушевадно. Солцето на китарката си го барнал. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 5, 2010 Автор Отговорено Ноември 5, 2010 Аз съм написал, че е фалшиво пък дали си се разплакал пусни нещо от тебе да видим Цитирай
dedomito Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Евала за опита . Като за непевец е поносимо . Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Ами не съм пуснал защото немога. Като се науча тогава Надявам се това не ми пречи да слушам другите из форума. Цитирай
biala Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 Това направо е някъв шедьовър Ултра, мега фалшиво ама иначе барнато и със старание направено - направо ти изкривява съзнанието... Става за саундтрак на филм от типа "Светът на Уейн" когато дават някой мъртво пиян в рокерска кръчма . 1 Цитирай
Recommended Posts