circles Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Само си представете тия барабани в Шипка... Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Sturmfuhrer вьпроса бе6е ритори4ен ,така 4е KISS MY ASSSSSSSSS Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Sturmfuhrer вьпроса бе6е ритори4ен ,така 4е KISS MY ASSSSSSSSS Ем... все пак успех в махането им! Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 е добре тва па за кво е кабален фус за огледално свирене??? Ми слагаш си втори фус, чийто педал е на десния крак, за да можеш да сменяш стандартната постановка ляв крак на фуса, десен на касата наобратно - ляв крак на каса и десен на фуса. Много е полезно за развиване ан слабия крак (в общия случай левия) и за координацията на човек. От вчера съм горд собственик на кабелен фус Тама и се мъча като грешен дявол да свикна да водя на каса с ляв крак. Нищо, някой ден може и да стане. Цитирай
AXE Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Още един ламерски въпрос - що е кабелен? Някви кабели нещо :green: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 Хаххаха... както днеска каза Ytse, ми да си чел, ве кво питаш? Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 е добре тва па за кво е кабален фус за огледално свирене??? Ми слагаш си втори фус, чийто педал е на десния крак, за да можеш да сменяш стандартната постановка ляв крак на фуса, десен на касата наобратно - ляв крак на каса и десен на фуса. Много е полезно за развиване ан слабия крак (в общия случай левия) и за координацията на човек. От вчера съм горд собственик на кабелен фус Тама и се мъча като грешен дявол да свикна да водя на каса с ляв крак. Нищо, някой ден може и да стане. мерси и успех Цитирай
BODOM4o Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Как се свири на таквоз чудо ? тва 4удо с колко педала е бре :think: Цитирай
bonzo Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Как се свири на таквоз чудо ? тва 4удо с колко педала е бре :think: Аз виждам четири,ама май не е това точната снимка обсъждана от колегите по-горе,защото те говорят за 6 педала.Сменен е URL-а на снимката според мен. Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 Dave Fender това не е истина,на този човек ТАМА трябва да му издигнат паметник,а всички ние да погледнем на инструментите си като през неговите очи. А за колегата YtseJam за преден път Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 (Редактирано) Нареждаааааайййй.... Редактирано Юни 3, 2006 от SomeoneElse Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 3, 2006 Отговорено Юни 3, 2006 3-4 барабаниста дигат много шум даммм Гледам много кофи, а само 3 столчета обаче... Цитирай
NoSoul Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 :wall: :wall: :wall: Мамка му стара кви са тея хора дето ги използват на 100% тея сетове... :wall: :wall: :wall: Цитирай
Sebastian Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 Е толкоз много педали вече няма как да е ползват . Чисто издевателство е тва. Ако дойде в БГ и ги подари, ще има за всеки барабанист от форума по нещо, ако не и по 2-3 от тоя сет Цитирай
Recommended Posts