Victor94 Отговорено Ноември 10, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2010 (Редактирано) Обаче нещо не ми се получава Не знам защо така. Уж правя всичко както ми казахте до сега, и като засвиря втория глас на комшията сигурно му идва да си забие главата в стената :X Може ли да ми дадете някакво примерче на ноти, та токувиж съм схванал как става работата. Аз опитвах втория глас на "Къде е мойто либе", изпълнена от Ку-Ку Бенд, но както казах не става. Ето линка, в случай, че някой иска да види за какво става дума: http://vbox7.com/play:c2ee9ba7 Редактирано Ноември 10, 2010 от Victor94 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Ноември 10, 2010 Share Отговорено Ноември 10, 2010 Тези неща първо се правят на нотен лист. Дай си нотите и ще ти сложим всякакви гласове. Преди време програмирах мелодични електронни звънци. Взех си нотна тетрадка, седнах на едно пиано и наредих тоновете, после и нотите. После програмистите гледаха нотите като китайско писмо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Victor94 Отговорено Ноември 10, 2010 Автор Share Отговорено Ноември 10, 2010 (Редактирано) Еми аз си падам малко слухар и по слух ги уча тия работи, но мога да се опитам да го направя на ноти. П.П Намерих тука на компютъра някакви ноти на "Тиха нощ", надявам се да свършат работа като образец за втория глас. http://prikachi.com/images/232/2655232G.gif Редактирано Ноември 10, 2010 от Victor94 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Ноември 10, 2010 Share Отговорено Ноември 10, 2010 Утре ще го разпечатам и допиша, а в други ден ще го сканирам и кача някъде. Мога да пиша само с моливче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zombie Отговорено Декември 3, 2010 Share Отговорено Декември 3, 2010 (Редактирано) Вяра, сега слушах аудиото, което си качила. Страхотно е! Аз попринцип не се водя към певците, но винаги ми е доставяло удоволствие и ми е било интересно всичко, свързано с пеенето. Та по твоят пример се пробвах да си направя триглас на отделна фразичка, на терца + октава над основния глас, ако не се лъжа и се получи готино. Та в този ред на мисли, благодаря за нагледния пример Между другото, забелязала съм по доста от мненията ти тук във форума, че има адски много неща, които човек може да научи от теб, а и ти винаги обясняваш и даваш примери нагледно. Поздрави, Марина Редактирано Декември 3, 2010 от zombie Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Декември 19, 2010 Share Отговорено Декември 19, 2010 (Редактирано) Victor94, не знам докъде стигна с двугласа, ето примерно това: А в "Къде е мойто либе" къде е проблема? Редактирано Декември 19, 2010 от Viara Ivanova Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts