Kanara27 Публикувано Ноември 2, 2010 Публикувано Ноември 2, 2010 (Редактирано) Става въпрос за Пловдив. Търся по-меки струни за сина ми, но не мога да открия.И Savarez(преди бях взел един комплект и бяха добри) и D`Addario имат такива струни но по магазините не зареждали?? Намерих само Джими Хендрикс(в магазина до Джумаята), но нямам идея добри ли са найлоновите им струни. Другият вариант от къде мога да поръчам да ми ги доставят. Благодаря предварително. edit:Съжалявам за грешката в заглавието tension със S а не със T Редактирано Ноември 2, 2010 от Kanara27 Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 Ето тук: http://www.musicworld.bg/bg/c_503/pp_1/Sta...al_Guitars.html Съветът ми,обаче,е да ползва NORMAL TENSION, разликата е съвсем незначителна,ако сега свикне с "леките" струни след време ще му е трудно. Цитирай
Kanara27 Отговорено Ноември 2, 2010 Автор Отговорено Ноември 2, 2010 (Редактирано) Благодаря. Зная че е по-добре нормални, но сега сменихме китарата от 1/2 на 3/4 и се получи доста голяма разлика в натягането на струните, при малката и с нормални струни бяха по-отпуснати. Идеята ми е само първият комплект да е такъв за да посвикне с инструмента, а после като се поизхабят ще му сложа с нормално натягане. Редактирано Ноември 2, 2010 от Kanara27 Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 2, 2010 Отговорено Ноември 2, 2010 В магазина на Койчев във филхармонията провери ли? Там по прицнип държат доста богат асортимент от струни, възможно е да има. Хвърли едно око и в другото магазинче, което е навътре под стълбите Цитирай
Kanara27 Отговорено Ноември 2, 2010 Автор Отговорено Ноември 2, 2010 (Редактирано) По принцип от там пазарувам, но нямат , а другото магазинче в дъното е към този магазин. Търсих при Бозов, във Филхармонията, Динакорд и в магазина на Джумаята. Имаше един магазин на пресечката на Иван Вазов към ПУ но не мажах да го намеря, да не се е преместил??? Редактирано Ноември 2, 2010 от Kanara27 Цитирай
bluelemon Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Много е зле въпроса със струните в Пловдив. От сума ти време тъкмо се спра на някоя марка и после с месеци няма размер. Най-заредено със струни е тук. Малко може би цените са с една идея по високи. Аз вече се ориентирам към ebay за струни. Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Имаше един магазин на пресечката на Иван Вазов към ПУ но не мажах да го намеря, да не се е преместил??? ул.Гладстон 10,HOUSE OF THE xxxx,но едва ли ще намериш там. Цитирай
Kanara27 Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 Не не този магазин.Този е зад ПУ. Онзи беше от Вазов към ПУ в ляво. Имаше доста работи(миналата година)но сега на неговото място има някаква конфекция. Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Не не този магазин.Този е зад ПУ. Онзи беше от Вазов към ПУ в ляво. Имаше доста работи(миналата година)но сега на неговото място има някаква конфекция. Точно този е,беше на "Цар Асен"7,срещу музикалното. Цитирай
Kanara27 Отговорено Ноември 3, 2010 Автор Отговорено Ноември 3, 2010 Прав си. Точно на тази улица беше. Цитирай
Recommended Posts