Dushmanina Отговорено Ноември 3, 2010 Отговорено Ноември 3, 2010 Аз да си кажа - от време на време имам удоволствието да свиря на Godin LGX-SA и мога да кажа, че учудващо бързо привикнах към 25 1/2, като преди това съм свирил изключително само на 24 3/4. Другото, което дори глух човек като мен може да чуе, е чудесния звук на Seymour Duncan адаптерите използвани за тази китара. Грифа наистина обаче е далеч от мечтата на шредърите, което обаче не ми е никакъв проблем - не ми е мечта около мен да хвърчат стърготини от перца. )) Материалите, които са ползвани са качествени, изработката също е стабилна, макар, че в сравнение с изработката на Ibanez SC 620 е по-назад. Толкова от моя скромен личен опит. Освен това каквото и да ти казват докато ти самият не усетиш, че една китара ти е удобна - все тая. Поздрави! Цитирай
Kalmar Отговорено Ноември 4, 2010 Отговорено Ноември 4, 2010 (Редактирано) Аз съм пробвал няколко модела на Годен и съм с много приятни впечатления от всичките, най-вече от LXGT. Колкото до звученето, трябва да пробвате за да разберете и прецените. Всеки за себе си. Редактирано Ноември 4, 2010 от Kalmar Цитирай
sjs Отговорено Декември 28, 2010 Отговорено Декември 28, 2010 Godin са отлични инструменти. Имам възможноста да пробвам много от тях, в момента свиря със Summit, освен това в кабинета имам един Freeway Classic. Класни материали, изработка, звук и много добри цени. Freeway Classic се продава в момента за 789 лв. при 750$ в Щатите. Познавам представителя на Godin за България и Румъния и от все сърце се опитвам да направя каквото мога , за да полуляризирам тези инструменти. Защото са достъпни и НЕ СА КИТАЙСКИ. Godin НЯМАТ китайско производство - само в Канада (Квебек) и Щатите. Инструментите, които идват насам, са от склад в Холандия. Бертранд бе така добър да ми даде списък с наличните китари там. Пускам го тук за информация на всички, които се интересуват. Godin - Holland Искам да споделя с всички колеги - в момента могат да се купят инструменти от тази марка със сериозни отстъпки. Което е нормално, когато се търсят нови пазари. Всеки, който е от Пловдив или има път насам, може да ми се обади да се видим и да поговорим, защото наистина няма как да напиша тук всичко. Колкото и да ми се иска. Веднага искам да добавя, че не съм ангажиран по никакъв комерсиален начин с фирмата - просто работата ми като предподавател и свирач ме поставя в позиция да попадам на такава информация и възможности. И сега споделям. Поздрави на всички и Весела Нова Година :-) Цитирай
Recommended Posts