Danihell Публикувано Март 11, 2006 Публикувано Март 11, 2006 Здравейте! Интересувам се някой дали знае къде мога да намеря схеми на вокални ефектчета. Някаква честотна модулация или каквото и да е, схемата да е за любителско ползване, един познат иска да плащи хора по телефона :twisted: Мерси! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Е, няма ли някой все пак да отговори на човека? Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Здравейте! Интересувам се някой дали знае къде мога да намеря схеми на вокални ефектчета. Някаква честотна модулация или каквото и да е, схемата да е за любителско ползване, един познат иска да плащи хора по телефона :twisted: Мерси! Що се занимаваш с на Доктора простотиите? Цитирай
DaInsane Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Абе верно. Т'ва с voice процесорите и мене много ме интересува. Нали сте про, хора с опит. Никой ли не експериментира? Дайте инфо, моля! Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 27, 2006 Отговорено Юни 27, 2006 Абе верно. Т'ва с voice процесорите и мене много ме интересува. Нали сте про, хора с опит. Никой ли не експериментира? Дайте инфо, моля! DX & VST. Цитирай
DaInsane Отговорено Юни 28, 2006 Отговорено Юни 28, 2006 Хубаво, де. А малко подробности? Аз искам да си купя voice процесор. Добре е човек преди да даде много пари за нещо да го разучи, разпитвайки запознати и тествали. Цитирай
ditronix Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 (Редактирано) Ами опитай с хорус.По принцип това се прави със скремблъри,имах някъде такава схема,но един господ знае къде е...Ще се поразтърся,но имам проблеми с компота и може да се забавят нещата.... Редактирано Юни 29, 2006 от ditronix Цитирай
DaInsane Отговорено Юни 29, 2006 Отговорено Юни 29, 2006 Споки, не съм се засилил да пазарувам техника. Ама, ако откриеш нещо ще съм ти благодарен. Цитирай
Mit75 Отговорено Август 1, 2006 Отговорено Август 1, 2006 Привет Danihell Схема няма да мога да ти намеря, но се сещам аз как работех по същия начин Creative Live 1024 има в софтуера си вградени филтри за промяна на всякакъв звук: Хорус, Дисторшън, ехо, Питч и т.н.! Всички са с плавни настройки и позволяват да се комбинират! При малко повече игра можеш да промениш изцяло тембъра на звука! Особено с Питч - Кати (оная певицата - да ме прощават любителите на фолка) звучи като Дарт Вейдър Дано да съм помогнал поне с насока Успех и поздрави! Цитирай
Recommended Posts