7thString Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Естествената постановка е най-правилна - тази, с която изпитваш най-малко усилие и дискомфорт когато свириш. Което НЕ означава, че ако си свикнал да свириш по някакъв начин, това е правилно! Аз в началото бях свикнал да свиря с изсулена китара щото така бях виждал, че е "яко". В последствие разбрах, че ме болят ръцете точно заради ниската китара и когато я вдигнах почти с 2 педи нагоре, на практика трябваше да се науча да свиря наново. Но по-ефективно и безболезнено В крайна сметка споко - ако се чувстваш комфортно, ок. Ако почне нещо да те боли, или да усетиш, че полагаш странно големи усилия за да свириш, тогава тряя се замислиш дали нещо не бъркаш Но това, цитираш е... малоумщина. Цитирай
Yves Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Е от това най-много да ти изтръпне ръката, но не и да ти откаже нервът. И аз съм заспивал на рката си, но все още мога да я движа... Ето и видеото (от 2.17) Цитирай
Recommended Posts