danyboy Публикувано Март 11, 2006 Публикувано Март 11, 2006 Пичове случаино видях че сте мераклии да направите добра техника. Мога да ви покажа много неща. Занимавам се с китара от доста време и ако има някой който иска да му помогна предлагам да се видим и да посвирим заедно, а ако остане доволен от упражненията и нещата, които ще му кажа можем да продължим с уроците и за напред Ако пък не остане доволен имам много познати, (добри музиканти) които също могат да са от полза. Цитирай
solo5 Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Пичове случаино видях че сте мераклии да направите добра техника. Мога да ви покажа много неща. Занимавам се с китара от доста време и ако има някой който иска да му помогна предлагам да се видим и да посвирим заедно, а ако остане доволен от упражненията и нещата, които ще му кажа можем да продължим с уроците и за напред Ако пък не остане доволен имам много познати, (добри музиканти) които също могат да са от полза. Дай да те чуем как свириш Цитирай
AXE Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Според мен, за да даваш уроци на някого е нужно да можеш да свириш нещо, което той не може, да знаеш защо ти можеш да го свириш, а той не и да можеш да му обясниш какво и как да направи, за да може и той да го свири. Лично мнение. А и човека е предложил да го "пробвате" и да прецените дали бихте имали полза от уроците му. Не разбирам защо го нападнахте Цитирай
solo5 Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Няма лошо, ама обявата трябваше да е нещо от рода на: Давам уроци по китара, свиря еди какви си стилове, мое неща можете да чуете еди къде си и накрая еди колко си лева на час и смятам, че щеше де има по-голям ефект Цитирай
Guitar_man Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Сега аз да дам едно мнение по въпроса, един учител не трябва да е виртуоз ,за да е добар педагог и не е задължително да има записани неща, като отиде желаещия на един урок сам ще прецени дали си заслужава. Стига сте критикували човека и спрете безсмислените си предположения за това какъв трябва да е един учител. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Няма лошо, ама обявата трябваше да е нещо от рода на:Давам уроци по китара, свиря еди какви си стилове, мое неща можете да чуете еди къде си и накрая еди колко си лева на час и смятам, че щеше де има по-голям ефект На колко обяви по улицата, за хора даващи уроци по китара си видял така да пише? Отиди на уроци при него и ще видиш дали става, и дали си пасвате с него. Цитирай
solo5 Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 явно го познавате аз свиря за хоби и отдавна ми е минало времето да ходя на уроци Нека всеки си прецени за него си Цитирай
Recommended Posts