KAE Публикувано Март 10, 2006 Публикувано Март 10, 2006 Ето ви две страхотни стари книжки: "Техника джазового акомпанимента" и "Техника джазовой импровизации" (Манилов, Молотков) цък Ако има проблеми със свалянето, мога ги да пратя на мейл. Цитирай
KAE Отговорено Март 22, 2006 Автор Отговорено Март 22, 2006 Голяма съм блейка ..... Само да добавя, че школите са за китара. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Март 22, 2006 Отговорено Март 22, 2006 руснаците нямат грешка - и от американска музика разбират готини са учебниците, само дето аз съм малко скаран с руския поздрави петър Цитирай
Timestreamer Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 много са хубави книжките, но за съжаление съм член на младото поколение и руският език ми е малко много чужд... какво да се прави.... Цитирай
KAE Отговорено Април 28, 2006 Автор Отговорено Април 28, 2006 Не знам за вас, но на мен рязко ми се изясниха някои загатки след внимателно прочитане на тез книжки, много добри са, спор няма. Цитирай
indy Отговорено Септември 28, 2006 Отговорено Септември 28, 2006 Много са готини тия школи, особено тази за акомпанимента, щото са преписвани от добри американски 1 Цитирай
Recommended Posts