Gee Tee Age Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 тва още от 2000 година съществува, китарата е направена по така наречената нанотехнология и китарата е толкова малка че се събира 100 пъти в косъмче по гърба на бълха!Така че никой човек не може да я види.Мисля че беше създадена по електронен път. Цитирай
Wheels_of_Fire Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 ...китарата е толкова малка че се събира 100 пъти в косъмче по гърба на бълха!... :wall: :wall: :wall: Цитирай
drizzt Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 смахнато... "МиКроБиТе" ще забият в клуб Под Ноктите тази вечер, който не е боледувал скоро да заповяда дали ще пуснат серийно струни за това чудо ? Цитирай
7thString Отговорено Март 11, 2006 Автор Отговорено Март 11, 2006 Не знам, ама си мисля за истинско лампово кубе, интегрирано в микрочип И после няма наизуст да казват разни хора само лампи/само транзистори, щото всичко ще си изглежда еднакво хехе Пък 90% от хората дето се "застъпват" за едното не могат да направят разлика в звука. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 Не знам, ама си мисля за истинско лампово кубе, интегрирано в микрочип И после няма наизуст да казват разни хора само лампи/само транзистори, щото всичко ще си изглежда еднакво хехе Пък 90% от хората дето се "застъпват" за едното не могат да направят разлика в звука. Аре да не се обиждаме сега ! Цитирай
solo5 Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 ако измислят и микро усилвателче и микробите ще си направят банда аххааа Що бе, и така може - ама ше свирят unplugged ха-ха-ха Цитирай
the_gorer Отговорено Март 11, 2006 Отговорено Март 11, 2006 (Редактирано) То това май е бас. Струните му би трябвало да трептят непрекъснато, щото толкова тънка жица нема как да стои в покой. Съмнява ме струната да е с дебелина само 100 атома, ама знае ли човек, може и такива пр**ни да правят вече... :think: Редактирано Март 11, 2006 от MDFk Цитирай
KingdomX Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Флойдче му трябва на това, флойдче.. С пружинки. И врътки. И болчици. Може и гайчици.. ПП просто не мога да се сдържа Цитирай
7thString Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 То това май е бас.Струните му би трябвало да трептят непрекъснато, щото толкова тънка жица нема как да стои в покой. Съмнява ме струната да е с дебелина само 100 атома, ама знае ли човек, може и такива пр**ни да правят вече... :think: Aми така пишат, пък и при тези размери не е трудно достижимо. Все пак, между другото, снимката печели рекорд в науката като най-прецизната(макс. резолюция на най-малък обект) с електронен микроскоп Цитирай
METALLICA Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 lol егати китарата а на това като ми се скъсат струните как се сменяват Цитирай
Fenix Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 (Редактирано) http://standartnews.com/archive/2006/03/25...ent/s4745_6.htm И започнал да прави струните, както си му е редът, от корда. Редактирано Март 25, 2006 от Fenix Цитирай
Crimson Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 http://standartnews.com/archive/2006/03/25...ent/s4745_6.htm И започнал да прави струните, както си му е редът, от корда. Якоо Цитирай
Recommended Posts