ronia Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Имиджът наистина стана много важен, откакто шоу-бизнесът даде възможност на повърхностни хора да говорят на висок глас. Още повече, да отправят ПОСЛАНИЯ, като най-вече си ги мерят с някого. Едната била с най-големите цици, другата - с най-бухналите къдрици, трети бил най-предизвикателно надупен и т.н. Човешката суета не само че няма граници, ами вече е издигната в култ. Аз не роптая срещу това... просто е хубаво всеки да осъзнае този факт - и да се възползва от него. Като им е толкова важно да имаш сценичен имидж - ще го имаш доколкото ти стигат въображението и меракът. Така или иначе зависи от теб - също както и музиката ти (или каквото там изпълняваш пред публика). ПП. Никога не бих си простила да стана като самозабравилата се Мастилница и с цялото си присъствие да възпявам само чудото Тае-Бо, сякаш съм фитнес-инструктор, а не занимаващ се с музика човек (авторска при това). Цитирай
джани Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Имиджът наистина стана много важен, откакто шоу-бизнесът даде възможност на повърхностни хора да говорят на висок глас. Още повече, да отправят ПОСЛАНИЯ, като най-вече си ги мерят с някого. Едната била с най-големите цици, другата - с най-бухналите къдрици, трети бил най-предизвикателно надупен и т.н. Човешката суета не само че няма граници, ами вече е издигната в култ. Аз не роптая срещу това... просто е хубаво всеки да осъзнае този факт - и да се възползва от него. Като им е толкова важно да имаш сценичен имидж - ще го имаш доколкото ти стигат въображението и меракът. Така или иначе зависи от теб - също както и музиката ти (или каквото там изпълняваш пред публика). ПП. Никога не бих си простила да стана като самозабравилата се Мастилница и с цялото си присъствие да възпявам само чудото Тае-Бо, сякаш съм фитнес-инструктор, а не занимаващ се с музика човек (авторска при това). Във всеки случай никой няма да е във възторг, ако срещне този, когото мисли за “Голяма Работа” , да се е наредил на някаква гадна опашка като всички останали, или лакомо да ръфа гадната си баничка на ъгъла до сладкарницата. Илюзията за Нещо Повече изчезва, заедно с която ти си отписан завинаги от тази категория. Цитирай
KingdomX Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Във всеки случай никой няма да е във възторг, ако срещне този, когото мисли за “Голяма Работа” , да се е наредил на някаква гадна опашка като всички останали, или лакомо да ръфа гадната си баничка на ъгъла до сладкарницата. Илюзията за Нещо Повече изчезва, заедно с която ти си отписан завинаги от тази категория. това за баничката е готино... Ок де според вас групата не трябва ли да се отличава поне малко от тълпата...все пак физиономии се набиват...имена се научават...пък нека пак да си ръфаме баничката и да чакаме на опашка няма нищо лошо...аз даже бих се изкефил на такъв човек Цитирай
Elly Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Хмммм... май както каза някой, истината и според мен е по средата И както каза някой друг, зависи от стила на групата (изпълнителя), мястото, поводът, ако щеш.... :think: Например, страаашно ме кефи идеята за стилна рокля с тънки презрамки и обувки с височък ток... небрежно облегната на роял... украсен с малки свещи.... въъъъв пиано-бар! Кефи ме също секси (не пошло) облекло, съставено от иначе ежедневни дрехи, като някой по-шантав модел панталон, джинси, пола, блуза или някоя висяща джунджурия по врата, ръцете, краката - нещо с което не бих отишла за баничка, но бих отишла на някой по-завързан купон.... но не и на фирмено парти, де! А, да не забравяме необходимото и достатъчно количество грим и стилизанти за коса (това даже напоследък не само за жените )! От една страна - да, групата наистина трябва леееекинко да прави впечатление, да бъде интересна, да личи, че не е там случайно, че се радва, че приема участието като едно по-голямо или по-малко събитие. От друга - не трябва да изглежда чак пък все едно се взимат насериозно като големите звезди.... Офффффф.... знам ли.... ако ви кажа колко време се чудя какво да облека преди участие! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Във всеки случай никой няма да е във възторг, ако срещне този, когото мисли за “Голяма Работа” , да се е наредил на някаква гадна опашка като всички останали, или лакомо да ръфа гадната си баничка на ъгъла до сладкарницата. Илюзията за Нещо Повече изчезва, заедно с която ти си отписан завинаги от тази категория. това за баничката е готино... Ок де според вас групата не трябва ли да се отличава поне малко от тълпата...все пак физиономии се набиват...имена се научават...пък нека пак да си ръфаме баничката и да чакаме на опашка няма нищо лошо...аз даже бих се изкефил на такъв човек Ти - да, но лапето, дето ще си купи "продукта" му, без накисване, - не. Цитирай
NeonGod Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 KingdomX ти имашли такьв.става вапрос за имиджа? Цитирай
KingdomX Отговорено Март 18, 2006 Автор Отговорено Март 18, 2006 KingdomX ти имашли такьв.става вапрос за имиджа? не но се интересувам от мненията на другите за да си създам такъв какъвто би се харесал на хората и такъв на които няма да ми се смеят и да си казват"виж го тоя лети някъде в облаците" Цитирай
KingdomX Отговорено Март 18, 2006 Автор Отговорено Март 18, 2006 Офффффф.... знам ли.... ако ви кажа колко време се чудя какво да облека преди участие! не се чуди колкото по малко дрехи толкова по добре... па може и без тях (всичко е в рамките на шегата да не земите ся да се заяждате с мен) Цитирай
the_gorer Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 Знаете ли каква е разликата между българския и английския джентълмен? Че английският джентълмен е бръснат до синьо и само леко пийнал, докато българският джентълмен е напит до посиняване и само леко бръснат. Моят имидж е на български джентълмен. Цитирай
NeonGod Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 аха така си е.но се пак може и без дрехи: я елата пиленца при баткооооооо Цитирай
джани Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 аха така си е.но се пак може и без дрехи:я елата пиленца при баткооооооо Тоя сектор го е уплътнил Азис Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 аха така си е.но се пак може и без дрехи:я елата пиленца при баткооооооо Тоя сектор го е уплътнил Азис Май не го е уплътнил. Леко дрънка. Цитирай
джани Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 аха така си е.но се пак може и без дрехи:я елата пиленца при баткооооооо Тоя сектор го е уплътнил Азис Май не го е уплътнил. Леко дрънка. От тия мазни огромни задни части и пролука не е останала... Цитирай
Recommended Posts