KingdomX Публикувано Март 10, 2006 Публикувано Март 10, 2006 какъв според вас трябва да бъде имиджа на една група...има ли смисъм сценичното поведение да е подкрепено от съответните аксесоари дрехи и т.н.... абе общо взето трябва ли групата да има имидж или просто да излизаме по сцените както си ходим по улиците Цитирай
npace Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 както винаги - истината е в средата понякога е добре да се позира малко ама все пак не трябва да се дистанцира от публиката групата или пък обратното - да си излезеш на сцената едва ли не по боксерки и пантофи... айде де все пак си отишъл да забавляваш публиката говоря хипотетично Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Имиджа най-вече зависи от музиката, която правиш. Но ако имаш изкуствен, наложен от някого другиго или от модата имидж, винаги си личи. Така че, малко или много, най-добре е да бъдеш себе си. И все пак, това е свързано с музиката, която харесваш, или респективно-правиш. Цитирай
7thString Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Ами виж сега... ако "сцената" представлява 2 колони и една маса с пулта и усилвателите, разпънати насред някой площад и се свири в 3.30 следобед, не мисля, че може да се говори за каквото и да е поведение, камоли сценично Респективно- сериозна сцена с осветление, ефекти, надъхана публика и т.н. освен добро музикално изпълнение изисква както подобаващ(според стила) външен вид, така и поведение. Цитирай
Katsko Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 я га свирим следващиот път,тургам ямурлука Цитирай
bobalan Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 я га свирим следващиот път,тургам ямурлука запомних. Дано не ти стане много топличко Цитирай
Burton Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%E8%EC%E8%E4%E6 Цитирай
Termy Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 На мен лично ми се струва много романтична идеята някой да се качи на сецената с лачени обувки, прилепнала черна блузка с къс ръкав и кожено яке върху нея и да забие яко блек. Аз лично излизам на сцена така, както ходя по улицата. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Аз пък ходя по улицата така, както излизам на сцената Цитирай
KingdomX Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 Аз пък ходя по улицата така, както излизам на сцената а как излизаш на сцената маи да си естествен изглежда наи добре(спрямо това което сте написали)Но като че ли това е добре за по алтернативни групи. и все пак как би било по добре-групата да излезе с кецове и азцузи или да е в кожени дрехи(говорим за Хеви) малко ми е риторичен въпроса ама ме ме е жал да си похабя труда Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 а как излизаш на сцената Повечето пъти няма значение с какви дрехи излизам на сцената, по-важно е по какъв начин слизам от сцената (За справка - разгледай темата за сценичните гафове, срам мъ йе пак да си казвам). А иначе подписът ти рулира!!! И аз съм фен хахаххаха Цитирай
toshevski Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Имиджа според мен е много важен и трябва да се обръща повече внимание на него. Още повече, че в днешни дни е доста по- важна визията от близкото минало! Не трябва да се прекалява естествено и трябва да е стиларски (според стила де...), трябва много добре да бъде подбран всеки детайл- от дрехи, поведение и т.н. (...освен ако не става въпрос за поредната пияна метълска проява- не слагам под общ знаменател ПОДЧЕРТАВАМ!) Бил съм свидетел на доста изцепки от такова естество- банда приличаща повече на продавачи на краставици от женския пазар, отколкото на ударна рок банда да кажем! Просто трябва хората повече да се замислят за тези неща, защото визията и поведението не са определяща, но са ГОЛЕМИ фактори, които допринасят за доброто представяне! Цитирай
KingdomX Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 А иначе подписът ти рулира!!! И аз съм фен хахаххаха затова съм го сложил бе поне да е весело Цитирай
KingdomX Отговорено Март 12, 2006 Автор Отговорено Март 12, 2006 А иначе подписът ти рулира!!! И аз съм фен хахаххаха затова съм го сложил бе поне да е весело Цитирай
Recommended Posts