MDFk Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 My bad. Извинявам се! :wall: Просто бях убеден, че последната цена която му бях видял е 270. Затова заблуждавам, макар и неволно. Пак сори. Цитирай
mistik Отговорено Март 10, 2006 Автор Отговорено Март 10, 2006 Да Rp200A e по-скъпичък.Разликите обаче между него и RP100A, освен Expression-педал са много малки. RP100A е 199 кинта във Фактор.Абе днес най - вероятно ще тествам RP100A и ХВампа пък да видя за какво става въпрос.По принци търся по-блусарско свучене нещо от типа на Марк Нопфлер, Дейвид Гилмор и тн.Ще видя кой ще ми допадне повече.Октавера на Хвампа ще го чуя,принципно това май е доста красив ефект. Цитирай
Лелдорин Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 а някой ще каже ли колко струва в-амп2 и къде се продава? Цитирай
xOR Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Прочетох постовете до тук, но почти нищо не видях за ZOOM - толкова ли са зле? Работата е там, че искам да си взема процесор за около 250 и дилемата е Behringer V-amp 2 или ZOOM G2.1u. Тоя новия ZOOM уж е по-добър от 707, заради новия процесор и поне на хартия има сходни параметри с V-ampа. Ако някой даде съвет ще съм много благодарен Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Digitech RP200a и си готов. Имаше го във Фактор. Имах такъв, доста читав е, не става само за дет метъл и неговите произвидни. Ако сложиш нещо което да бууства сигнала отпред... :guitar: Това е според мен. не съм съгласен, поне с моя Диджитек GNX3 не ставаше да слагаш отпред, входа нещо не поема добре външни дивайси, може и да не съм успял добре да туиквам, а и не съм си играл много, но принципно не стаа, а и от други хора с процесори, пробвали да сложат я компресор я нещо друго не им харесва резултата абе днеска май гледах един РП 300 А тука за добра цена, отнасяй го Редактирано Май 24, 2006 от peshoy2k Цитирай
MDFk Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) @Peshoy2k - еми аз това не съм го правил лично. Не свирех много тежки неща и бууст не ми е бил нужен. Но понеже единия ни китарист така прави с неговия RP1, и става много яко - с един лек бонус драйв. @Лелдорин - виж в Купувам-продавам. Някъде го имаше, от скоро. Около 200лв. Иначе нов...някой друг да ти помогне. @xOR - има писано за Зуум, позвай търсачката! И за старите 707-2, 505-2 за новите G2.1 и нагоре. Въпрос на проби и финанси. А и тази тема е публикувана (и сега извадена напред) от преди да се появят новите у БГто така че...търсене му е майката. Като цяло май отзивите бяха положителни, но трябва да прочетеш сам, за да си сигурен. Редактирано Май 24, 2006 от MDFk Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) @Peshoy2k - еми аз това не съм го правил лично. Не свирех много тежки неща и бууст не ми е бил нужен. Но понеже единия ни китарист така прави с неговия RP1, и става много яко - с един лек бонус драйв. може бе , иначе ако смятам да слагам нещо външно, те TC electronics са го измислИли, ама парите са му страшни, той и Бос GT 6 и нагоре, ко не се лъжа, си има сенд-ретърн , но пак не са в ценовия клас на човека, просто за инфо казвам , ама тоя RP 300 къде го гледахххххх :wall: ........ ааааааа ей го http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11312 за тия пари си е супер подарък дето се вика даже бих го взел ако свирех на живо, ама сега не се очертава Редактирано Май 24, 2006 от peshoy2k Цитирай
LOE Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 Може би е малко офтопик, оначе някой има ли впечатления от G-Force или G-Major ? Цитирай
Overdrive Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 за същите пари, за които взех Zoom 707 II с Expression-педал, имаше Дигитек без педал. Избрах педала и не съжалявам. пробвал съм на 707|| експрешън педала и остранах с впечатление че е много некачествено и евтино направен и не става абсолютно за wah. според това което съм пробвал и чувал на записи Зоом от новата серия - Г незнам си кво е много по-добре звучащ от В-амп или 707, а за диджитек - не знам Цитирай
didopeshev Отговорено Май 24, 2006 Отговорено Май 24, 2006 (Редактирано) Да вмъкна, че продавам В - амп 2 за 180 лв. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11159 качил съм семпъл и снимка на ефекта Редактирано Май 24, 2006 от GuitarKeeper Цитирай
killer Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) Може би е малко офтопик, оначе някой има ли впечатления от G-Force или G-Major ? Аз съм харесал G-major който е 400$ (не че не ми хареса и G-force но е друг ценови клас, около почти 4 пъти по скъп ~1500$) .... за съжаление сам разбираш че това са цени в Сащ. В Динакорд предлагат G-major за 577 евро, нямат в наличност. А педалиерата на Берингер 1010 за около 300 евро (за берингера може и да те лъжа, не помня точно но някъде там ми се струва че беше). Преди много време чух G-major-a в магазина но много набързо и звучеше страхотно, но за толкова кратко време това не е критерий. Предполагам че си изчел всичките ревюта в хармони-централ за двата ефекта и си гледал и слушал семплите от сайта на T.c Electronic така че знаеш разликите между двата процесора. За мен G-major би покрил всичките ми изисквания за звук за парите си!!! Желая ти успех!!! :twisted: Марио :twisted: Редактирано Май 25, 2006 от killer Цитирай
LOE Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) Ами точно защото четох и слушах, и чесно казано мисля че новото поколение на бос предлага доста повече за приблизително същите пари, на които се харчи мажора От към руутинг не, но от към разнообразие на ефекти, и възможноста да използваш 2 амп модела едновременно... а и самите амп модели казват че били доста добри Редактирано Май 25, 2006 от LOE Цитирай
killer Отговорено Май 25, 2006 Отговорено Май 25, 2006 (Редактирано) Да, откъм ефекти и амп симулатори ГТ-8 и ГТ-ПРО имат своите преимущества, може да ги ползваш директно в пулта, 2-та канала и прочие, играх си с един ГТ-8 в един приятел .... боса има почти безгранични възможности, много ми хареса, говори се че Зоом Г9.2тт се бори за трона му, като звук бил страхотен но като руутинг бил много зле и нямал някои екстри като 2-та амп модела .... но ухо да чуе :twisted: Ако имаш добър звук (усилвател) и ти трябват само ефекти (без хармонайзар, ривърс дилей и други по специални ефекти) може би Т.С е по-удачният вариант ... и ми харесва повече като качество на ефектите, но тук е крайно субективно мнение .... но пък процесорите имат по голяма мобилност Та по темата, пробвай новият Зоом Г2.1 има го във фактор, има адски много положителни мнения за него във хармони-централ но за съжаление никога не съм го чувал на живо, отиди и го чуй може да ти хареса. :twisted: Марио :twisted: Редактирано Май 25, 2006 от killer Цитирай
hypermusic Отговорено Май 26, 2006 Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) и без това го дадохме на офф - в борбата за трона май трябва да причислим и vox tonelab se. някой имал ли е личен допир с този продукт?? Четох доста добри отзиви в harmony central, само някои разправяха, че high-gain-овете изоставали. иначе и той си има лампичка- в повечето случаи, наистина маркетингов трик, ама знае ли човек... Редактирано Май 26, 2006 от hypermusic Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 (Редактирано) Малко изравям темата от нищото, но да не правя нова. Видях, че digitech са изкарали нови модели нискобюджетни процесори - съответно RP150, RP250, RP350 (натискай ме нежно). Та пускам мнението с цел разузнаване - някой да е подочул това онова - инфо, мнения, дали виреят по нашт'е географски ширини. Още инфо Редактирано Август 5, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
Recommended Posts