jFog Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Някой може ли да ми даде съвет, как се свири при клинч като тоя отвън на открито?? Знаете ли някакви рецепти и иширети за сгряване на ръцете? Предполагам че не е най-добрата оферта да инсталирам печка(духалка) пред мен да ме топли... литър вино и метър салам му е майката.Като ти се зачервят ушите кът домати значи си Ок, другото е метъл и затоплени струни :violin: Цитирай
bulby Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Snowwhite - Друго си е да си завършил биология и химия в НПМГ, а ? За сега нямам нужда, но ще го имам в предвид, мерси за предложението ! Цитирай
circles Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 Мерси за информацията, ще се пробва... Цитирай
Spaz Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 Някой може ли да ми даде съвет, как се свири при клинч като тоя отвън на открито?? Знаете ли някакви рецепти и иширети за сгряване на ръцете? Предполагам че не е най-добрата оферта да инсталирам печка(духалка) пред мен да ме топли... Най-ефективното решение на тоя въпрос е да не свириш на открито при 0'С ... принципно ... Тва си е мазохизъм както за групата така и за музикантите... Ако толкова ви се свири пред пиблика може да ви дам ключа от невестарника ми да идете там ама да не вдигате шум ,че съседите имат бебе е такова ... :green: Цитирай
circles Отговорено Декември 25, 2004 Автор Отговорено Декември 25, 2004 (Редактирано) Mерси за офертата за невестарника, споко ние многу тихo свирим, правим umplugged кавъри на Dead Infection ще приспим бебето... Редактирано Декември 25, 2004 от Circles Цитирай
thurston Отговорено Декември 25, 2004 Отговорено Декември 25, 2004 blah....(за кремовете на Снежанка)... бахти, съчувствам ви... Цитирай
Alex-dan Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 Кой луд ше стои да гледа някой как се чуди как да свири, при 0 гр. Цитирай
boogerman Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 При 0 градуса се свири на плейбек (ако става въпрос за свирене на живо) Така че, който ше свири на нова година на пл.Батенберг да тренира с изключени инструменти отсега Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 blah....(за кремовете на Снежанка)... В смисъл?!? Цитирай
Spaz Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 При 0 градуса се свири на плейбек (ако става въпрос за свирене на живо)Така че, който ше свири на нова година на пл.Батенберг да тренира с изключени инструменти отсега ааамм ... Ето защо видните БГ творци пяха на фулбек снощи на концерта 'Българската Коледа' ?!?!?!?!??!!? аааааааааааааааа?!!? АБе как може такова нещо бе !!?? "Под патронажа на Гьорги Първанов" ?! Къв патронаж ? Аз ако имах патрони само глей кво става ... Драго Чая моля ви се - пее?! Пее бе! т.е. мучи де ..като муфлон некъв ... баси бездарните хора ... Отивам да се самопребия с вестник! Цитирай
Spaz Отговорено Декември 26, 2004 Отговорено Декември 26, 2004 :green: кефиш се на моят ужас? блазя ти ... сгъвам вестника ... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Отивам да се самопребия с вестник! Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 'Бе при мене че ви кажем какво върши работа. По принцип, колкото повече ти е повдигнат тонуса и кръвообръщението ти е раздвижено, по-добре за свиренето. Така че е готино да вкараш леко общо физическо натоварване преди свиренето - като разгрявка за цялото тяло. А за ръцете специално - аз си правя едно упражнение, с което си натоварвам яко мускулите, с които свиря. Това - 10 мин преди свирене. Когато мускулите се натоварят, спирам. след 2 мин правя упражнения за разтягане - на пръстите и китките. И после сядам и свиря, и е екстра. Опитайте - разликата е огромна между свиренето разгрял и неразгрял. А за виното - сметам знаеш Не отказвам Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Най-доброто разрешение: дайте да НЕ свирим при минусови температури! Цитирай
Recommended Posts