bratmito Публикувано Октомври 16, 2010 Публикувано Октомври 16, 2010 (Редактирано) Здравейте, Китарата ми(Vintage V100) беше в багажника на кола,претърпяла катастрофа и в момента е отчупена главата на грифа .Фингърборда е здрав,както и тръсрода.Скоро имаше тема във форума,на един колега със същия проблем,но аз предпочитам да ползвам услугите на някой лютиер от София(за предпочитане) или Пловдив. Моля пишете ми на лично съобщение оферти с цени и местонахождението ви.Държа предимно инструмента да бъде отново използваем ,външния вид за сега е на заден план. Прилагам снимки: снимка 1 снимка 2 Има също и една дупка в тялото на китарата,която има нужда да се запълни с кит и да се боядише.За съжаление не си личи много,но ето снимка: снимка 3 Моля,направете ми оферта отделно за слепването и за слепването + китосване и боядисване,защото бюджетът ми е ограничен. Благодаря ви предварително! П.П Ако някой колега има време и желание,може да ми напише никовете на лютиери,членове на форума,на които да пиша лично съобщение,в случай че не видят темата. Редактирано Октомври 16, 2010 от bratmito Цитирай
the pick Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Може да се обърнеш към Bass Traffic или Aureliano... Редактирано Октомври 16, 2010 от the pick Цитирай
soundcraft Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 http://remontkitari.hit.bg/ Пробвай,за себе си съм доволен,интервенцията беше смяна на позиции,изтъняване и смяна на профила на гриф и последващото лакиране. Цитирай
Daniel_V Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 (Редактирано) Ако се загледаш във важните теми по-горе има една KD Зона! Разгледай там. Това е твоя човек. Освен,че главата ще стане по-здрава, няма да има и следа от ремонта! ПС. И се казва и пише боядиСА. Желая успех! Поздрави! Дан Редактирано Октомври 17, 2010 от Daniel_V Цитирай
bratmito Отговорено Октомври 17, 2010 Автор Отговорено Октомври 17, 2010 Благодаря ви за предложенията.Да,знам че BassTraffic и Диката са едни от най-добрите в занаята,но ми се иска човека да е от София. За сега само Aureliano ми е предложил конкретна оферта. Цитирай
bratmito Отговорено Ноември 10, 2010 Автор Отговорено Ноември 10, 2010 Здравейте отново, Преди 2 дена си взех китарата.В крайна сметка реших да се доверя на колегите и я занесох на Валери Градинарски,за което не съжалявам ни най малко.Първоначално дори той не беше сигурен дали ще може да стане и малко се позабави от уреченото докато измисли как да го направи. В крайна сметка китарата стана безупречна.Изобщо не си личи къде е била счупвана,5 човека се пробваха да познаят и сбъркаха. Освен това е и доста здрава,Градинарски ми направи демонстрация,която не бих я напраивл и на здрава китара. Много добър майстор и приятен човек! Благодаря на всички писали в темата и на лично! Цитирай
Recommended Posts