Much Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Начинаещ съм и съм свирил смао на акустична китара но искам да си зема електрическа на прилична цена. Обмислях да си взема ibanez iceman,но новите модели не ми допадат а старите са много трудни за намиране,а и няколко човека ми казаха да не се занимавам с айсмени. Засега съм се спрял на epiphone G-400 и се чудя какво можете да ми кажете за нея.Добър избор ли е? Цитирай
radooo Отговорено Октомври 14, 2010 Отговорено Октомври 14, 2010 Готина е, Ангъс Янг е със същата , но за повече инфо прочети това: http://translate.google.bg/translate?hl=bg...50%26prmd%3Divs Цитирай
Much Отговорено Октомври 14, 2010 Автор Отговорено Октомври 14, 2010 е Ангъс е е точно с epiphone Цитирай
Danny Barrett Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Зависи к'во ще свириш, пич. Уточни малко - стар рокец, хард рок, хеви? Хард рок - Gibson, Epiphone, Hammer, Kramer, Crafter... Флойдски, блус, рок нещица - Fender, Squire, Vintage... Хеви - Ibanez, Jackson, ESP(LTD), Yamaha(Доста добри китари са, само че не са за шоу, ами за звук)... Цитирай
Much Отговорено Октомври 16, 2010 Автор Отговорено Октомври 16, 2010 heavy и алт от рода на system of a down Цитирай
Recommended Posts