counternative Публикувано Март 8, 2006 Публикувано Март 8, 2006 Някои да е чувал тези барабани? Типично за българските вносители, е да внасят по каталог. Така е и с Греч! Цитирай
bonzo Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Честно казано в България съм виждал само веднъж и то неделя на наградите на ММ,където оборотният барабанист свиреше с Греч,но не го знам кой е да го разпитаме. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Това са N1 барабани за мен ! В Бг,Греч има Митко Димитров,за други не съм чувал ! Цитирай
darmonko Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Gretsch нямат вносител за барабани в България,най близкия дилър е в Белград.Имат представител за китари и това е Music Shop Filibe собственост на Ванко Филибето.Пробвах в САЩ един комплект Греч и останах много доволен,наистина звучаха убийствено.Мисля че точно за Catalina Birch ставаше дума.Това е от средните серии на фирмата които се произвеждат някъде в южна Азия (Малайзия или Тайван не помня).Топ-сериите са USA Custom,USA Maple и Signature. Типичното за Греч е че правят барабаните си по стандарти от 50-те и 60-те години,когато са били световен лидер в това производство,дори използват същите машини от стария си завод.Всичките им барабани за с 35 градуса bearing edge,което дава повече топлина на звука. От вътрешната страна са боядисани с някаква специална сребристо сива боя патентована от тях , която запечатва по някакъв начин дървото отвътре и така подобрява звука.Стандартната железария с която идват всички барабани на Греч е Gibraltar (тъй като и двете фирми са собственост на KAMAN MUSIC Co) така че е стабилна,тази марка е позната на доста барабанисти.В момента Греч се използва и рекламира от барабанисти като Harvey Mason,Vinnie Colaiuta i Phil Collins.Aко идете на сайта им http://www.gretschdrums.com/ ще можете да научите повечко за продуктите им,а ако пишете на мейла им за съпорт и сте късметлии като мен може да получите и каталог Според мен наистина си заслужават тези барабани и ако имате вузможност да си ги купите не се колебайте,особено за сериите споменати в този пост Цитирай
Judex Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 (Редактирано) Яката работа! "Love can be blind, but it's not deaf!" Много ме кефи девиза!!! Редактирано Март 8, 2006 от Judex Цитирай
shaym Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 това е една от първите марки -производители на барабани.почнали са първоначално с барабанчета(някой да ме поправи ако греша)пройзвеждат и китари. Каталина бърч има с механика Гибралтар,но са малко по-скъпи от другите сетове това е една от най яките марки! Цитирай
FONTARA Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 http://www.ludwigdrummer.com/Catalogs.html Цитирай
tokijica Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 (Редактирано) Gretsch нямат вносител за барабани в България,най близкия дилър е в Белград.Имат представител за китари и това е Music Shop Filibe собственост на Ванко Филибето.Пробвах в САЩ един комплект Греч и останах много доволен,наистина звучаха убийствено.Мисля че точно за Catalina Birch ставаше дума.Това е от средните серии на фирмата които се произвеждат някъде в южна Азия (Малайзия или Тайван не помня).Топ-сериите са USA Custom,USA Maple и Signature. Типичното за Греч е че правят барабаните си по стандарти от 50-те и 60-те години,когато са били световен лидер в това производство,дори използват същите машини от стария си завод.Всичките им барабани за с 35 градуса bearing edge,което дава повече топлина на звука. От вътрешната страна са боядисани с някаква специална сребристо сива боя патентована от тях , която запечатва по някакъв начин дървото отвътре и така подобрява звука.Стандартната железария с която идват всички барабани на Греч е Gibraltar (тъй като и двете фирми са собственост на KAMAN MUSIC Co) така че е стабилна,тази марка е позната на доста барабанисти.В момента Греч се използва и рекламира от барабанисти като Harvey Mason,Vinnie Colaiuta i Phil Collins.Aко идете на сайта им http://www.gretschdrums.com/ ще можете да научите повечко за продуктите им,а ако пишете на мейла им за съпорт и сте късметлии като мен може да получите и каталог Според мен наистина си заслужават тези барабани и ако имате вузможност да си ги купите не се колебайте,особено за сериите споменати в този пост не знам кво имат и кво немат оба4е в магазина русинов има гре4 става въпрос за барабани Редактирано Март 8, 2006 от tokijica Цитирай
counternative Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 Catalina birch се продава при филибето ама по каталог. Цената е горе долу колкото тази на Yamaha stage custom: 945 Euro без хардуер! Интересно ми е дали се явява по-добър избор? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Бе по-яко ще е сигурно...ама знаеш ли колко кинти трябва да набиеш после за хардуер. Хардуер Stagg не става...казвам го от личен опит, просто всичко що е Stagg се чупи поне при мен е така. А и представяш ли си Gretsch със хардуер Stagg Затова ще трябва да си купиш як хардуер, което в най евтиният вариант означава пак YAMAHA= около 180 кинта на стойка за чинел(мисля че минимума е три стойки) после стойка за барабанче, ми педал, ми фус машина...бе доста скъпо ще ти излезе тоя вариант Цитирай
counternative Отговорено Март 9, 2006 Автор Отговорено Март 9, 2006 (Редактирано) Мерси! Аз първоначално ще си ползвам аматските джаджи, пък по-нататък може секънд хенд да си събирам маркови неща . Затова питах за камко-то щот имам едно и мноо ме кефи и бих си взел едно за резерва! Иначе на Стаг имам едно дейре и е здраво ,а доста бой е изяло :twisted: Редактирано Март 9, 2006 от counternative Цитирай
Recommended Posts